Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Súkromie si stráži, konečne TO spravil: Manžel Julie Roberts ukázal rodinu pokope
Zdielať na

Súkromie si stráži, konečne TO spravil: Manžel Julie Roberts ukázal rodinu pokope

Zdroj: Profimedia

Rovnako, ako obľúbená herečka, ani jej manžel bežne nezverejňuje fotografie zo súkromia, práve preto je táto fotka absolútnou raritou!

Jedna z najpopulárnejších herečiek Julia Roberts (51) má s manželom Danny Moderom (50) tri deti. Dvojičky Hazel a Phinnaeusa (14) a Henryho (11).

Sympatická dvojica sa dala dokopy pri natáčaní filmu Mexičan, od roku 2002 sú manželia a dnes aj rodičia troch detí v tínedžerskom veku.

Nestarnúca a stále krásna Julia Roberts patrí aj po 50-tke medzi najlepšie platené herečky všetkých čias, ona však tvrdí, že najkrajšou a najvzácnejšou úlohou v jej živote, je byť mamou. Svojim deťom sa snaží dopriať obyčajné detstvo bez pozornosti médií a čas s nimi si vychutnáva plnými dúškami.

V mnohých rozhovoroch priznala, že byť matkou je pre ňu oveľa väčšie dobrodružstvo, ako byť herečkou. Dokonale šťastná sa cíti vtedy, keď prežíva úplne obyčajné chvíle s deťmi doma alebo v prírode.

Odfotiť deti Roberts a Modera sa paparazzom podarilo len niekoľkokrát, pretože sa s nimi schválne nezúčastňujú na žiadnych spoločenských a oficiálnych udalostiach, rovnako nezverejňujú ich fotografie ani na svojich Instagramoch. Práve preto je tento záber taký výnimočný.

Manžel Julie Roberts zverejnil túto obyčajnú a pritom krásnu momentku celej rodiny pred pár dňami pri príležitosti Dňa matiek.

Krásna rodinka, však?

https://www.instagram.com/p/BxYOJmKApwR/?utm_source=ig_embed

 

Súvisiace články

Najčítanejšie