Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zatieni aj svoju slávnu mamu? Dcéra JLo ohromila dokonalým hlasom
Zdielať na

Zatieni aj svoju slávnu mamu? Dcéra JLo ohromila dokonalým hlasom

Zdroj: Profimedia

Jedenásťročná dcéra popovej divy sa na svoju mamu podobá nielen výzorom, ale zdedila po nej aj famózny hlas. WAU!

Jennifer Lopez už o chvíľu oslávi okrúhlu 50-tku a vyzerá stále neskutočne dobre. Hoci na sebe denne maká a je neustále pracovne vyťažená, snaží sa čo najviac času venovať svojim deťom, ktoré už poriadne vyrástli!

Dvojičky Maximilian David a Emme Maribel Muñiz majú už 11 rokov a ich slávna mama si uvedomuje, že pomaly dospievajú.

„ Boh mi dal najväčšie požehnanie v mojom živote. Poslal mi krásne dvojičky, moje deti, moju lásku a život v dvoch ľudských bytostiach…” vyznala sa v jednom zo svojich postov krásna Jennifer.

https://www.instagram.com/p/Bw18B-lg4eO/

Aká matka…

JLo sa pred pár dňami pochválila na sociálnej sieti videom, ktorý ukazuje pohľad na jej bežný rušný víkend. Fanúšikov si úplne najviac získala časť, kde Jennifer povzbudzuje dcéru pri hodine spevu. Tá už minulý rok zahviezdila dokonca aj v jej klipe.  

Emme začala spievať pieseň od Alicie Keys „If I Ain't Got You“ najskôr neisto a placho, ale keď sa do toho poriadne oprela, výsledok bol fantastický.

 

„Mali by sme ísť spolu na turné,“ povedala jej po úžasnom výkone mama, k čomu sa pridali aj mnohí komentujúci na sociálnej sieti. Niektorí si dokonca myslia, že dcéra JLo má oveľa lepší hlas, ako jej slávna mama.

Čo poviete na jej výkon vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie