Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Títo rodičia majú výnimočné dieťa: Všetci žasnú nad tým, čo dokáže v 6. mesiacoch
Zdielať na

Títo rodičia majú výnimočné dieťa: Všetci žasnú nad tým, čo dokáže v 6. mesiacoch

Zdroj: Profimedia

Aj keď každé dieťa je iné a napreduje svojím vlastným tempom, niektoré bábätká už od narodenia vynikajú. To, čo predvádza toto polročné bábätko, ste pravdepodobne ešte nevideli!

Väčšina detí sa okolo 6-mesiaca dokáže posadiť, tie šikovnejšie detičky to zvládnu už aj bez opierania, no stavíme sa, že ste ešte nikdy nevideli bábätko v tomto veku, ktoré dokáže úplne samostatne chodiť!

Približne v 10-12 mesiaci je úplne bežné, že dieťa začne robiť prvé kroky. Niektoré sa naučia potom chodiť veľmi rýchlo, iné sa potrebujú najskôr pár týždňov aspoň pridŕžať.  

Hoci lekári tvrdia, že by sa detičky nemali stavať na nohy príliš skoro, nakoľko ešte nemajú úplne pevné kĺby, malá Freya Minter sa už v šiestich mesiacoch nielen postavila, ale začala aj úplne sama chodiť!

Rodičia dievčatka tvrdia, že ich zatiaľ jediná dcérka napredovala nielen rýchlo, ale dokonca úplne preskočila obdobie lozenia a rovno sa postavila a začala robiť prvé kroky.

Profimedia

Už v štyroch mesiacoch u dcérky spozorovali, že sa dokáže úplne pevne postaviť, keď ako pol ročná urobila pár krokov, mysleli si, že to bola iba náhoda. No dievčatko jednoducho začalo samo chodiť a nepotrebovalo ani pomocnú ruku.

Toto je naozaj veľmi výnimočné! Videli ste už takto cupitať iba 6-mesačné bábo?

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie