Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dcérku dala na noc k starým rodičom: Keď ju uvidela s novým účesom, skoro odpadla
Zdielať na

Dcérku dala na noc k starým rodičom: Keď ju uvidela s novým účesom, skoro odpadla

Zdroj: Profimedia

Ak si myslíte, že dievčatko ostrihali starí rodičia, ste na omyle! Krásnych vlasov sa zbavila celkom sama a mame pripravila poriadny šok!

Všetky dievčatá v detstve milujú hru na kaderníctvo. Niektoré si strihy vyskúšajú na vlasatých bábikách a tie odvážnejšie rovno na sebe. Vyviedli ste v detstve niečo podobné aj vy?

Mamička Serena Rose (28) dala svoju dcérku Alexis k starým rodičom a dohodli sa, že u nich môže prespať. Ani vo sne ju nenapadlo, čo si jej dievčatko vymyslí.

Starí rodičia Serene ráno zavolali, aby jej povedali, čo sa stalo. Malá Alexis sa išla hrať, nemali ju na očiach iba pár minút, našla nožnice a svoje krásne blonďavé vlásky si ostrihala.

“Najskôr som si myslela, že len tak vtipkujú, ale keď som dcérku zbadala, pochopila som, že sa to naozaj stalo. Nevedela som, či sa mám smiať, alebo plakať,” spomína mamička, ktorá dcérku vyzdvihla s takýmto novým účesom.

Profimedia

Nešťastná mamička sa musela z tohto šoku dlho spamätávať, dcérkine vlásky milovala a s láskou jej ich pestovala. Teraz nemala inú možnosť, iba ich dať vystrihať úplne na kratúčko.

Profimedia

„Asi ju to napadlo preto, lebo nedávno sledovala kaderníčku, ako mi upravuje vlasy, keď som ju mala v salóne pri sebe,“ dodáva mamička, a verí, že podobnú hlúposť jej dcérka už nikdy nezopakuje!  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie