Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Donne z Beverly Hills fanúšikovia naložili: Máš zanedbané a tučné deti, odkazujú jej
Zdielať na

Donne z Beverly Hills fanúšikovia naložili: Máš zanedbané a tučné deti, odkazujú jej

Zdroj: Facebook

Známej herečke chvíľu trvalo, kým sa po poslednom pôrode dostala opäť do formy, no jej fanúšikovia si myslia, že viac ako o seba by sa mala starať o svoje deti.

Herečka Tori Spelling (45), ktorú si všetci pamätajú ako Donnu zo seriálu Beverly Hills 902 10 sa síce usmieva na všetky strany, ale podľa jej psychických výkyvov to zjavne až tak dobre nezvláda.

Jej hviezda už dávno zhasla a starostlivosť o päť malých detí je zjavne niekedy nad jej sily. Kritika fanúšikov sa dotkla nielen jej, ale aj jej manžela, ktorý napísal hejterom odkaz.

TOTO jej vyčítajú

Fanúšikovia na Tori Spelling doslova zaútočili potom, ako na Instagrame zverejnila fotografiu so seriálovým kolegom Ianom Zieringom a jeho deťmi. V komentároch mnohí herečku kritizovali, že jej deti sú obézne a neupravené.

 https://www.instagram.com/p/BsucfQlBObQ/

"Všimnite si, ona a Dean sú ako zo škatuľky, zatiaľ čo ich deti majú mastné vlasy a pokrčené oblečenie," upozornil jeden z diskutujúcich.

"Prečo sú ich deti také tlsté?" Pridáva sa ďalší z kritikov, ku ktorému sa pridali ďalší. 

Rodičia sa bránia

"Som šokovaný a znechutený vašimi krutými komentármi," reagoval Dean McDermott a vysvetľuje, že snímka vznikla po tom, ako sa deti vrátili zo školy.

"Pre vašu informáciu, osobne nepoznám žiadne dieťa, ktoré by v podvečer po dlhom náročnom dni v škole vyzeralo ako zo žurnálu. Fotografiu sme zaobstarali po tom, čo deti behali s ostatnými kamarátmi okolo a podpichovali sa. Ospravedlňujem sa, že sme so sebou nemali naparovaciu žehličku, aby všetci vyzerali perfektne," dodal rozhorčený otec.

Ľudia už niekoľkokrát kritizovali aj samotnú herečku. V minulom roku sa dokonca zrútila a začala sa správať tak agresívne, že jej manžel musel zavolať políciu.

Tori sa síce snaží byť dobrou manželkou a matkou, ale príliš sa jej to nedarí. Má problém s výchovou detí, s manželstvom, a tiež má aj finančné problémy. Vraj má toľko napožičiavané, že to nemá šancu vrátiť.

Nech je to už akokoľvek, ľudia, ktorí ju a jej rodinu takto očiernili, by sa mali sústrediť viac na seba a na svoje vlastné nedostatky. Nikto z nás predsa nie je dokonalý...

https://www.instagram.com/p/BsRv59RhgRB/

https://www.instagram.com/p/BsG-Y8sh3mW/

https://www.instagram.com/p/BpFUh9fhDuf/ 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie