Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ukázala, čím pomáha chorému dieťaťu, ľuďom takmer vypadli oči: TO vážne?
Zdielať na

Ukázala, čím pomáha chorému dieťaťu, ľuďom takmer vypadli oči: TO vážne?

Zdroj: unsplash.com

Pravdepodobne neexistuje nikto vynaliezavejší, ako práve rodičia malých detí. Neuveríte, s akou vychytávkou sa pochválila táto kreatívna mamička!

Každý starostlivý rodič to pozná. Ak je vaše dieťa choré a vidíte, že trpí, skúšate všetko možné aj nemožné, len aby ste mu dokázali pomôcť. Presne tak, ako to spravila aj táto mamička.

Všestranná pomôcka

Ak ste už mali svoje maličké dieťa poriadne zahlienené a trápili ste sa so sťaženým dýchaním či pľúcnymi chorobami, veľmi dobre viete, že zvládnuť to nebolo vôbec jednoduché.

Nemenovaná mamička zverejnila na istom mamičkovskom fóre zlepšovák, na ktorý nedá pri takomto ochorení svojho bábätka dopustiť. Pri ležaní na brušku mu na chrbátik jednoducho priložila zapnutý vibrátor. Po takejto „masáži“ sa vraj bábätku vždy uľaví.

Mnohí rodičia zostali zaskočení, keď uvideli túto fotografiu. Niektorých rozosmiala a ďalší sa priznali, že tiež už sexuálnu hračku použili aj na takýto účel. Jedna z mamičiek dokonca dodala, že na respiračnom oddelení, kde bola so svojim dieťaťom, sa takéto „pomôcky“ používali úplne bežne.

Čo na to poviete vy? Vyskúšali by ste to aj pri svojom dieťati? 

Facebook/Melons and Cuties

​Tu nájdete ďalšie triky a zlepšováky vynaliezavých rodičov, pobavia vás!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie