Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dara zverejnila FOTO dcéry, ľuďom padla sánka: O tomto snívajú všetky ženy!
Zdielať na

Dara zverejnila FOTO dcéry, ľuďom padla sánka: O tomto snívajú všetky ženy!

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Záber len 10-ročnej Loly v plavkách vyvolal na sociálnej sieti obrovskú diskusiu. Na slávnu mamu sa podobá nielen peknou tváričkou, ale aj postavou.

Dara Rolins má už pravdepodobne po krk neutíchajúcej medializácie okolo jej bývalého partnera Rytmusa. K rozchodu, jeho novej partnerke a k jej tehotenstvu sa prestala vyjadrovať, zbalila kufre a s dcérou si užíva slnečné Bali.

Bali patrí medzi obľúbené destinácie mnohých českých a slovenských celebrít, vrátane Dary, ktorá si tam chodí užívať slnečných lúčov pravidelne.

O tom, že svet je naozaj malý, sa na dovolenke s dcérou Lolou presvedčila aj Dara, keď na prechádzke po pláži stretli najznámejšieho českého moderátora Leoša Mareša.

“Dnes sme stretli tohto šarmantného mladíka, vraj či si s ním Lola neurobí fotku:),“ napísala Dara k fotografii, na ktorej si ľudia okamžite všimli vyšportovanú postavu jej dcéry, špeciálne brucho, na ktorom má viditeľné tehličky.

https://www.instagram.com/p/BsXjetkDKFu/

Kým v tvári Lola nezaprie aj podobu s otcom, hudobníkom Matějom Homolom, postavičku a pozitívny vzťah k pohybu a športu má jednoznačne viac po slávnej mame.

Pozrite sa, ako im to obom pristane!

https://www.instagram.com/p/BsS9PUxDp3a/

https://www.instagram.com/p/BsI1zlbjoSa/

https://www.instagram.com/p/BsDzst1DQyA/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie