Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dojemný príbeh trhá srdce: Po narodení detí im lekár oznámil zdrvujúcu správu
Zdielať na

Dojemný príbeh trhá srdce: Po narodení detí im lekár oznámil zdrvujúcu správu

Zdroj: Profimedia

Manželia sa spolu s ďalšími ich deťmi na dvojičky neskutočne tešili. Osud im však takú dokonalú radosť nedoprial…

Angličanka Emma Woodhouse (27) mala vysoko rizikové tehotenstvo a jej dvojčatá prišli na svet akútnym cisárskym rezom. Bella sa narodila v poriadku, ale Jessica sa neprebrala k životu ani po vyše 20-minútovom oživovaní.

Namiesto radosti obrovský žiaľ

“Bolo to strašné, jedno dievčatko sme mali živé a zdravé, ale nedokázali sme sa z neho tešiť, pretože jeho dvojča nám zomrelo,” spomína ubolená matka. Jej bolesť bola nepredstaviteľná, nedokázala sa s mŕtvou dcérkou rozlúčiť. 

Profimedia

Personál nemocnice sa snažil milujúcej mamičke pomôcť, ako sa dalo, a súhlasili s tým, že si môžu mŕtvu dcérku vziať domov a rozlúčiť sa s ňou, až keď budú na to pripravení.

Vďaka chladiacej detskej postieľke si Jessicu nielen priviezli domov, ale starali sa o ňu akoby bola živá a to až dva týždne. Brali ju dokonca aj na prechádzku.  

Profimedia

​Pre mnohých je to, čo táto rodina urobila, nepredstaviteľné, a pochopiť to dokáže asi iba žena, ktorá to prežila tiež.

Emma, ​​verí, že jej dcérka zomrela preto, aby zachránila svoju sestričku, na ktorú teraz dáva pozor z neba.

Profimedia

"Od chvíle, kedy sa Jessica narodila, zamilovala som sa do nej, vyzerala taká dokonalá. Stráviť niekoľko dní s oboma, bolo také nádherné, nemohla som inak,” vysvetľuje užialená mama.

Rodičia si po kremácii nechali popol dcérky doma, aby ju mali navždy pri sebe. "Neprejde deň, aby som na ňu nemyslela. Kedykoľvek vidím Bellu, vidím aj Jessicu, to sa nikdy nezmení..."

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie