Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z dcéry Lennyho Kravitza je poriadna divoška: Nechala sa nafotiť úplne nahá!
Zdielať na

Z dcéry Lennyho Kravitza je poriadna divoška: Nechala sa nafotiť úplne nahá!

Zdroj: pinterest.com

Exotická kráska zdedila po slávnych rodičoch nielen talent, ale aj perfektné gény a poriadne rebelskú povahu. Týmito fotkami spôsobila doslova ošiaľ!

Dcéra slávneho rockera Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonet si z oboch rodičov zobrala len to najlepšie. Zoe Kravitz (29) sa úspešne venuje spevu, herectvu ale aj modelingu.

Zoe je absolútnou kópiou svojej mamy, ktorá má síce 50 rokov, ale vyzerajú skôr ako sestry. Predtým, ako sa Lisa začala venovať herectvu, vyhrala niekoľko súťaží krásy. V modelingu žne úspechy aj Zoe, niekoľko svetových značiek si ju vybralo ako svoju tvár.

Profimedia

Ikonický záber

Lennyho bývalka a matka jeho jedinej dcéry, Lisa, sa v roku 1988 nechala nafotiť nahá na titulku časopisu Rolling Stone. Zoe sa priznala, že tento záber absolútne miluje a presne o 30 rokov neskôr si nechala rovnaký urobiť aj ona.

https://www.instagram.com/p/Bpfv8W1hjfu/

Dcéra a matka... Neuveriteľná podoba, súhlasíte?

Instagram

“Je to nádherná a výrazná fotografia, zbožňujem ju,” vyznala sa mladá herečka, o ktorú je vo filme ale aj v modelingu veľký záujem.

https://www.instagram.com/p/BppnbJLHAc6/

Naposledy na seba strhla všetku pozornosť, keď sa objavila so snúbencom Karlom Glusmanom na premiére filmu Fantastické zvery, v ktorom si zahrala.

Vyzerá úžasne, však?

Profimedia

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/BoVF8DEBvWX/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie