Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spoznali by ste ho aj dnes? Takto vyzerá po 22 rokoch chlapec z filmu Kolja
Zdielať na

Spoznali by ste ho aj dnes? Takto vyzerá po 22 rokoch chlapec z filmu Kolja

Zdroj: Profimedia

Mal iba šesť rokov, keď zahviezdil v najslávnejšom Svěrákovom filme. Z rozkošného chlapca je dnes dospelý muž a herectvu sa už nevenuje. Čo teda robí a ako vyzerá teraz?

Od premiéry mimoriadne vydarenej českej komédie Kolja ubehlo už neuveriteľných 22 rokov. Predstaviteľ chlapčeka so smutným pohľadom Andrej Chalimon si získal priazeň a srdcia mnohých ľudí. Po dlhých rokoch sa bývalá detská hviezda objavila v Čechách v rovnakej spoločnosti, ako pred rokmi pri natáčaní filmu.

Roztomilou fotkou sa na svojom facebooku pochválil režisér Jan Svěrák (53). Sú na nej traja predstavitelia z jeho najslávnejšieho filmu Kolja: Andrej Chalimon (28), teda malý hlavný hrdina, Irina Bezrukov (53) - chlapcova mamička, a Liliana Malkina (80), ktorá vo filme stvárnila jeho babičku.

Facebook/Jan Svěrák

Režisér fotku vtipne okomentoval slovami "To bolo radosti po rokoch. Trochu nám ten chlapec vyrástol," čím nenápadne poukázal na fakt, že hoci Liliana Malkina vyzerá stále rovnako, a Irina Bezrukov je snáď ešte krajšia ako v roku 1996, kedy šiel film do kín, len Andrej Chalimon, predstaviteľ titulnej úlohy, už dávno nie je malým rozkošným Koljom. Ľudia sa však zhodujú, že svojské chlapčenské čaro a šibalský kukuč mu zostali, súhlasíte?

Profimedia

Čo robí „Kolja“ dnes?

Z Andreja vyrástol ambiciózny muž, ktorý nezostal pri herectve. Momentálne pracuje ako manažér vo firme so švajčiarskymi hodinkami a je na tom finančne dokonca tak dobre, že v Moskve vlastní niekoľko nehnuteľností.

Na nakrúcanie spomína rád, predsa len v Česku strávil kus života. A pekné zážitky sa mu vybavujú aj v spojitosti s Jánom Svěrákom, napríklad keď spolu boli na odovzdávaní Oscara v Amerike. "Ján mi povedal, že keď dostaneme Oscara, pôjdeme do Disneylandu. To bol môj detský sen. Na cenu som sa preto tešil a potom sme do Disneylandu naozaj išli!" spomínal nadšene v rozhovore pre ČT24.

Profimedia

Spomenul však aj to, že ho trochu mrzelo, ako bol celým štábom po svojom návrate do Ruska úplne odstrihnutý. "Po natáčaní som si pripadal ako opotrebovaný tovar, ktorý niekto odloží do police. A pripadám si tak stále! Nikto sa o mňa ďalej nezaujímal. Keď sa potom oslavovalo v Prahe desiate výročie od natočenia Kolju, pozvánka neprišla. Niekto mi len z tých osláv zatelefonoval," posťažoval si vtedy pre denník Blesk mladý muž.

Tentoraz sa herci stretli a zapózovali so širokými úsmevmi pri príležitosti vydania knihy Darka Šmída "Príbeh filmu Kolja," ktorá je plná zaujímavostí z natáčania. Ak máte tento film radi, určite vás poteší!

https://www.instagram.com/p/Bp-pQQvFUpp/

https://www.instagram.com/p/Bp-puVtlxVR/

https://www.instagram.com/p/BI-SZM5gsiP/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie