Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Syna chcela potešiť farebným lakom na vlasy: Neuveríte, čo mu omylom dala na hlavu!
Zdielať na

Syna chcela potešiť farebným lakom na vlasy: Neuveríte, čo mu omylom dala na hlavu!

Zdroj: facebook

Existujú výnimočné príležitosti, kedy asi každý rodič dovolí deťom aj to, čo nemajú bežne dovolené, však? No a občas to dopadne inak, ako sme si predstavovali, ako aj v tomto prípade.

„Cítim sa ako najhoršia mama na svete!” vyznala sa na sociálnej sieti mladá mamička a priznala sa, čo nechtiac spôsobila svojmu synovi.

Ups, tak toto nevyšlo!

Ashlee Myers (26) sľúbila svojmu synovi Jacobovi (6), že na Halloween mu spolu pripravia špeciálnu masku, ktorej súčasťou mali byť aj ohnivo červené vlasy.

Mladá žena sa zastavila v obchode s maskami na poslednú chvíľu, aby ešte dokúpila všetko, čo im chýbalo, vrátane farebného zmývateľného spreju na vlasy.

Sprej chytil perfektne a synček bol z výsledku nadšený. Matka však po chvíli zacítila z vlasov podozrivý smrad.

Facebook

​Nepozdávalo sa jej to a tak si začala čítať podrobnosti o výrobku. Keď zistila, čo sa stalo, skoro odpadla!

“Sprej som kúpila priamo v oddelení s halloweenskými doplnkami, niekto tam musel omylom nechať aj tento výrobok,” vysvetlila rozhorčená matka, ktorá synovi omylom naniesla sprej určený na farbenie stien. 

facebook

“S plačom som bežala za manželom a zavolala som aj svojej mame a prosila som ju o radu, ale obom to prišlo vtipné,” spomína nešťastná matka. Nakoniec našťastie všetko dobre dopadlo a po niekoľkých drhnutiach prostriedkom na riad sa im podarilo farby zbaviť.

Nuž, etikety na výrobkoch sa oplatí čítať! Nezabúdajte na to!

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie