Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúca spoveď Nadie: Mala len 13 rokov, keď ju vlastný otec uniesol a nútil k sobášu
Zdielať na

Šokujúca spoveď Nadie: Mala len 13 rokov, keď ju vlastný otec uniesol a nútil k sobášu

Zdroj: youtube.com

Vysnívaná dovolenka mladej Nadie sa po pár dňoch premenila na pekelnú pascu, ktorú pre ňu pripravili jej vlastní rodičia. Dnes má tridsať rokov a čo sa s ňou stalo?

Všetko sa začalo nie práve vydareným manželstvom Nadiinej matky. Tá sa v rodnej Austrálii zamilovala do Mohameda. Spoločne sa presťahovali do Saudskej Arábii. Manželstvo však nebolo šťastné, pretože otec matku bil. Keď mala Nadia len osem rokov, matka ju a jej štyroch súrodencov zobrala a utiekla späť do Austrálie.

Tu konečne zažila normálne detstvo. Hoci ich otec kontaktoval telefonicky, nikdy za nimi neprišiel. Keď mala 13 rokov, matka jej navrhla, že so straším bratom pôjdu na dovolenku do Egypta, keďže bola posadnutá všetkým, čo súviselo s touto krajinou. Nadia pritom nevedela o diabolskom pláne, ktorý pre ňu prichystali jej rodičia. Po týždni sa výlet snov zmenil na nočnú moru. „Povedali mi, že ma zoberú do Jordánska za mojím otcom. Celé to naplánovala moja mama, otec aj brat. Prečo? Podľa nich som sa v Austrálii nesprávala podľa ich predstáv. Zapálila som si cigaretu, niekedy vynechala hodinu v škole, rozprávala sa s chlapcami. Bežné veci, aké robia tínedžeri. Mysleli si, že výchova u otcovej rodiny ma zmení,“ priznala v zahraničnom rozhovore Nadia, ktorej v interview zmenili skutočné meno. Rodina jej zobrala pas, odvliekla ju do Sýrie, kde päť rokov žila v malom byte s otcovými príbuznými.

 Nadia na dovolenka, ktorá sa zmenila na nočnú moru

youtube.com

youtube.com

​Musela podstúpiť testy, či je ešte panna, vypočúvali ju, či brala drogy a za všetko ju čakala bitka. Matku prosila, aby mohla prísť domov. Ona jej tvrdila, že si to nemôže dovoliť a nech vydrží ešte rok. Najhorší moment zažila, keď jej otec povedal, že ju proti jej vôli vydajú za bratranca, ktorý bol od nej o vyše 15 rokov starší. Nadia na oko súhlasila, no v tom čase už plánovala svoj útek! S pomocou susedky, ktorá jej zohnala číslo na ambasádu, sa jej podarilo skontaktovať s diplomatmi. S pracovníčkou ambasády sa dohodla, že na ňu bude čakať pred jedným hotelom v Damasku. „Bola to moja jediná šanca. Ak by to nevyšlo, zabila by som sa, pretože taký život by som nevedela žiť.“

Nadia stále nespracovala to, čo zažila

youtube.com

​Útek sa jej nakoniec vydaril! Dnes má 30 rokov, študuje na univerzite a dúfa, že bude obchodníčka. A ako dokázala svojej matke odpustiť, že ju zradila? „Keď niekoho dvadsať rokov tyranizujete a bijete, jednoducho vás to zlomí. Tak ako ju,“ dodala na záver.

Súvisiace články

Najčítanejšie