Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Taký nápaditý detský kostým ste ešte nevideli: Toto dievčatko obdivuje celý svet
Zdielať na

Taký nápaditý detský kostým ste ešte nevideli: Toto dievčatko obdivuje celý svet

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Táto neskutočne vydarená detská maska vás presvedčí o tom, že mamy sú snáď najkreatívnejšie bytosti na zemi. Videli ste už lepší halloweensky kostým?

Oscarom ocenená rozprávka Coco zaujala v minulom roku milióny ľudí po celom svete. Obľúbili si ju nielen deti, ale aj dospelí, ktorí mali čo robiť, aby sa pred deťmi v kine nerozplakali.

Silný a dojímavý príbeh si zamilovala aj táto rodina, ktorej jedna z dominantných postáv poslúžila ako vzor na karnevalovú masku.

Noraelia Rodriguez sa cítila veľmi smutne, pretože jej šéf zomrel po náročnom boji s rakovinou. Na vyrábanie kostýmu pre dcérku nemala najskôr náladu, ale potom dostala skvelý nápad, práve v súvislosti s krásnou rozprávkou od Disney Pixaru.

"Zrazu ma moja tvorivá myseľ priviedla k mame Coco," spomína.

pinterest.com

Geniálna maska

Pre 5-ročnú dcérku Chloe našla šaty a sandálky, ktoré sa podobali na outfit babičky Coco. Potom sa sústredila na mejkap a vlasy, ktoré postriekala strieborným sprejom, aby vyzerali ako šedivé.

Výsledok je absolútne fantastický! Keď zverejnila zábery dievčatka ala Coco na Twitteri, ľudia ich začali s nadšením zdieľať! 

Twitter

Mamička vysvetlila, že táto rozprávka ju veľmi oslovila, pretože poukazuje na dôležitosť rodinného puta, ktoré majú aj v ich rodine. „Coco ukazuje bezpodmienečnú lásku, ktorú majú rodičia, starí rodičia a celá rodina spolu,“ dodáva Noraelia, ktorá si vďaka kostýmu pre dcérku získala obdiv ľudí z celého sveta.

Twitter

Skvelý nápad, čo poviete? Videli ste rozprávku Coco aj vy?

Twitter/Pinterest

Súvisiace články

Najčítanejšie