Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takúto FOTKU novorodenca ste ešte nevideli: Šokovala celý svet
Zdielať na

Takúto FOTKU novorodenca ste ešte nevideli: Šokovala celý svet

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Ak ide o fotenie novorodencov, zrejme sa vám vybavia tie rozkošné fotky spiacich bábätiek zabalených do farebných látok. Jedna rodina túto myšlienku posunula na úplne inú úroveň.

Na svete zrejme existuje jediná fotka tohto druhu, keďže za jej myšlienkou stojí nielen jej autorka, ale aj rodičia vyfoteného bábätka.

Americká fotografka Samantha Packer dostala od rodičov dievčatka menom London jasné zadanie - nafotiť ich dieťatko a k nemu stovky použitých injekčných striekačiek. Prečo? Rodičia dievčatka si prešli strastiplnou cestou umelého oplodnenia, potratov a kadečoho iného, kým sa konečne dopracovali k tomu, že sa im narodila dcérka. „Je to po prvýkrát, čo ma niekto o takúto fotku požiadal. Cítila som sa poctená a chcela som vytvoriť niečo špeciálne. Jej matka mi povedala: 4 roky, 7 pokusov, 3 potraty a 1616 ihiel,“ napísala na facebook fotografka.

Packer Family Photography

​Neuveriteľne silná fotka vyjadruje všetko to utrpenie, čím si najmä čerstvá mamička musela prejsť, kým sa mohla s manželom tešiť z vymodlenej dcérky.

Súvisiace články

Najčítanejšie