Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matka ukázala bacuľaté nohy bábätka a pýta sa: Myslíte si, že sú príliš tučné?
Zdielať na

Matka ukázala bacuľaté nohy bábätka a pýta sa: Myslíte si, že sú príliš tučné?

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Mladá mamička bola z poznámok ľudí na váhu jej dieťatka taká vystresovaná, že si pýtala radu na internete. Čo by ste jej napísali vy?

Ženy, ktoré sú už viacnásobnými matkami, vedia, ako prebieha vývin bábätiek a pravdepodobne sa nad otázkou tejto matky pousmiali.

Matka prvorodička často nevie posúdiť, čo je u bábätiek úplne prirodzené a naopak, keby treba vyhľadať odbornú pomoc. Táto žena je šťastnou matkou 6-mesačného bábätka a na mamičkovskom fóre si pýtala pre mnohých bizarnú radu.

Mnohí ľudia z okolia totiž komentovali váhu jej dieťatka a pýtali sa jej, či to nepreháňa s kŕmením. Špeciálne nôžky sa im zdali až príliš bacuľaté, čo sa mamičky nielen dotklo, ale ju to aj zneistilo.

Rozhodla sa preto nohy bábätka odfotiť a anonymne sa spýtala v diskusnom fóre, čo si myslia ostatné mamičky a či aj im pripadajú príliš bacuľaté.

mumsnet.com

​Väčšina mamičiek ju ubezpečila, že váha jej dieťatka je úplne v poriadku a to, že má bábo faldíky, je znak dobrého zdravia a prospievania. „Nebojte sa, hneď, ako začne behať, aj faldíky budú pomaly miznúť,“ ubezpečila ju jedna z nich.

Našli sa však aj také, ktoré nechápali, ako sa môže na verejnom fóre pýtať taký nezmysel. „Neuveriteľné, to ste naozaj nikdy nevideli malé dieťa, až kým ste nemali vlastné?“ napísala nahnevaná mamička.

Čo si o príspevku mladej matke myslíte vy a čo by ste je poradili?

Súvisiace články

Najčítanejšie