Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Svet má nové najkrajšie dievča: Ľudí očaril jedinečný vzhľad 5-ročnej Jare
Zdielať na

Svet má nové najkrajšie dievča: Ľudí očaril jedinečný vzhľad 5-ročnej Jare

Zdroj: Instagram

Toto dievčatko vyvolalo na internete hotový ošiaľ a ľudí rozdelilo na dva tábory. Kým väčšina je ohromená jej krásou, niektorým sa nepáči zverejňovanie podobných záberov malých detí na sociálnych sieťach.

Päťročná Jare z Nigérie sa stala hviezdou internetu posledných dní. Jej neobyčajná krása najskôr zaujala fotografku Mofe Bamuyiwa, ktorá ju nazvala anjelom. Po zdieľaní jej fotografií ju začali označovať za najkrajšie dievča celého sveta. Čo si myslíte vy?

Minulý rok za najkrajšiu označili 6-ročnú Rusku s tváričkou ako bábika, v minulosti patril titul najkrajšieho dievčaťa napríklad aj Thylane Blondeau, ktorá rozbehla úspešnú modelingovú kariéru a dnes je z nej dospelá žena.

Éterická krása malej Jare je doslova hypnotizujúca. Má dokonalú pleť, veľké žiariace oči, plné pery a tváričku orámovanú hustou kučeravou hrivou. I keď nádherné dievčatko nie je zatiaľ modelkou, je viac než isté, že sa jej ponuky začnú hrnúť z každej strany.

https://www.instagram.com/p/Bldm5TNFrpM/?taken-by=mofebamuyiwa 

Fotografka prehovorila matku dievčatka, aby jej založila účet na Instagrame, kde jej pribúda denne tisíce obdivovateľov. Okrem záberov malej Jare sú tam aj fotky jej dvoch sestier, ktoré sú tiež krásne.

https://www.instagram.com/p/BlacC0DnCvz/?taken-by=the_j3_sisters 

Pri sérii záberov sa fotografka snažila zachytiť hranicu medzi detstvom a dospelosťou a podarilo sa jej to absolútne dokonale!

https://www.instagram.com/p/BlcgidWnXDn/?taken-by=the_j3_sisters 

I keď mnohí protestujú proti zverejňovaniu takýchto detských záberov a nepodporujú detský modeling, všetci sa isto zhodnú v tom, že toto dievčatko je skutočne výnimočne krásne. Súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/Bluaqbelbrq/?taken-by=mofebamuyiwa

https://www.instagram.com/p/BlcekbIlpKX/?taken-by=mofebamuyiwa

Súvisiace články

Najčítanejšie