Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tento príznak tehotenstva ju šokoval, ale nehanbila sa: Ukázala TO úplne zblízka!
Zdielať na

Tento príznak tehotenstva ju šokoval, ale nehanbila sa: Ukázala TO úplne zblízka!

Zdroj: Instagram/moniquebowley

Ženy, ktoré už majú deti, vedia, že tehotenstvo im zmení nielen telo, ale môže spôsobiť mnoho ďalších príznakov. O tomto ste možno nevedeli, rovnako, ako prekvapená budúca mamička.

Naliate a boľavé nohy, nadmerné potenie, bolesti krížov, zubov, hlavy, sťažené dýchanie a mnoho ďalších príznakov je typických v tehotenstve. Tie šťastnejšie ich majú len mierne, iné si musia pretrpieť úplne všetky naplno. O niektorých zriedkavejších príznakoch sa však hovorí menej a potom môžu poriadne prekvapiť!

Pomóóc! Chlpaté brucho!

"Pôvab tehotenstva ma neustále prekvapuje," povedala budúca mamička Monique Bowley, keď si pri sprchovaní všimla, že jej na bruchu začali doslova rašiť výrazné chĺpky, ktoré sa objavili približne v 25-tom týždni tehotenstva.

Monique vysvetlila, že fotografiu svojho chlpatého brucha zverejňuje jednak preto, aby ženy vedeli, že hormóny v tehotenstve môžu spôsobiť okrem iného aj zvýšené ochlpenie na miestach, kde ho predtým nikdy nemali a tiež preto, aby fotkou vyvážila dokonalé zábery tehotných žien, ktoré sú často veľmi vzdialené realite.

Mnohé ženy jej za zverejnenie tejto fotky ďakujú!

https://www.instagram.com/p/BlB1zBQgXCh/?taken-by=moniquebowley 

„Možno to vyzerá odpudivo, ale nemusíte sa nadmerného ochlpenia báť. Môže sa síce okrem brucha objaviť aj na bradavkách, na tvári a ďalších miestach, ale zvyčajne sa do šiestich mesiacov od pôrodu opäť vytratí,“ vysvetlil Dr. Joseph Sgroi pre magazín Mamamia.

https://www.instagram.com/p/Bkw6lHrAaLp/?taken-by=moniquebowley

Súvisiace články

Najčítanejšie