Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
To, čo na Instagrame urobili 10-ročnej Lili, je nechutné: FOTKA, ktorá ju zničila
Zdielať na

To, čo na Instagrame urobili 10-ročnej Lili, je nechutné: FOTKA, ktorá ju zničila

Zdroj: facebook

Viete, čo robia vaše deti, keď sú práve na Facebooku, Twitteri alebo Instagrame? Veľmi ľahko sa môžu stať terčom zákerného vtipu, ktorý ich môže zničiť. Svoje o tom vie aj matka Lili, ktorá to zažila na vlastnej koži.

Matka Corrinia neverila vlastným očiam, keď uvidela fotku svojej dcérky na Instagrame. Hoci išlo o nevinnú fotografie jej tváre, pod ňou bola anketa s jedinou otázkou: Myslíte si, že je škaredá?

Fotka, ktorá zničila sebavedomie malej Lili

facebook

​A pod ňou nabiehali percentá, ako ľudia hlasovali. Na fotku ju upozornili známi a Corrinii neostávalo nič iné, iba ukázať to dcére, či o nej vie. Keď to desaťročná Lili uvidela, vyhŕkli jej slzy a psychicky sa úplne zložila. Dokonca musí byť pod neustálym dozorom, lebo sa vyhrážala, že spácha samovraždu.

Matka Lili jej príbeh zverejnila

facebook

​„Stálo nás veľa námahy, kým sme jej s manželom vybudovali nejakú sebadôveru, keďže sa už v minulosti stala terčom šikany. Teraz musíme začať odznovu. Chcem varovať všetkých rodičov, aby dozerali na svoje deti, čo robia na internete,“ píše nešťastná matka na facebooku. Jej príbeh sa šíri nielen sociálnymi sieťami, ale aj médiami a to začali viacerí matke vyčítať. Vraj zverejnením príbehu svojej dcére len uškodila a chcela sa zviditeľniť. Čo si o tom myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie