Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rezešova nemanželská dcéra bude mať 18 rokov: Ako vyzerá a čaká na ňu rozprávkový majetok?
Zdielať na

Rezešova nemanželská dcéra bude mať 18 rokov: Ako vyzerá a čaká na ňu rozprávkový majetok?

Zdroj: TASR

Bola to obrovská mediálna bomba, keď sa koncom septembra v roku 2000 bývalej televíznej hlásateľke Gabriele Haršányovej narodila dcéra Chiara. Jej otcom bol totiž ženatý veľkopodnikateľ, dnes už zosnulý Alexander Rezeš.

Hoci to nebola láska na jednu noc a Gabriela so ženáčom prežívala románik ako z telenovely, keď otehotnela, Rezeš ju zatratil.

Následne na to, po narodení ich dcéry sa medzi nimi strhla mediálna prestrelka, ktorej stredobodom bola práve malá Chiara. Rezeš ju až po teste otcovstva uznal za svoju. Hoci v médiách tvrdil, že sa o ňu náležite postará, nestihol to. Čiernovlasé dievčatko nemalo ani dva roky, keď Alexander Rezeš zomrel. Spolu s matkou sa objavila na pohrebe, z ktorého ich vyhnala Rezešova oficiálna rodina. Následne sa medzi nimi a Gabrielou strhol asi najdramatickejší a možno aj najdlhší boj o dedičstvo. Exhlásateľka totiž pre svoju dcéru chcela rovnakú sumu, ako náležala Rezešovým manželským deťom.

 Chiara s matkou na pohrebe Rezeša

TASR

​A hoci sa jej po dlhoročných ťahaniciach podarilo dedičstvo urovnať, Chiara práve koncom septembra nadobudne plnoletosť a je dosť možné, že práve o pár mesiacov sa dostane k naozaj veľkému balíku peňazí. V minulosti sa povrávalo o sume vyše 600 tisíc eur, či bola naozaj tak vysoká a konečná vedia len ony dve a Rezešovci. 

Z Chiary je dnes naozaj pekné dievča, ktoré sa na svojho otca veľmi podobá

icesusa.org

​Medzitým z Chiary vyrástlo krásne dievča, ktoré sa na svojho otca neodškriepiteľne podobá. Miluje basketbal a má nadanie aj na jazyky. Angličtinu dokonca odišla študovať do amerického Texasu.

dikymoc.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie