Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Matka varuje: Dajte si pozor na lacné detské gumičky do vlasov!
Zdielať na

Matka varuje: Dajte si pozor na lacné detské gumičky do vlasov!

Zdroj: profimedia.sk

Kupujete svojim deťom farebné gumičky do vlasov? Nabudúce by ste si mali rozmyslieť, či odoláte nejakej módnej vychytávke. Ukážeme vám fotky, čo môžu spôsobiť aj vašim deťom.

Nájdete ich na poličkách s doplnkami, no najmä pri pokladniach a zväčša im neodoláte. Reč je o lacných gumičkách do vlasov, ktoré predávajú asi všetky vychytenejšie reťazce s lacným oblečením.

Jedny takéto farebné gumičky kúpila svojej dcére aj Lowri a netušila, že môžu byť nebezpečné. Jej dcéra sa hrala v bazéne, keď si všimla, že jej blonďavé vlásky sa behom pár minút zmenili na zelené. Lowri najprv netušila, čo sa stalo, keďže gumička do vlasov nebola vôbec zelená, ale tmavej farby! Keď jej ju z vláskov stiahla, zistila, že práve ona jej ich zafarbila.

 

Lowri Jones

​Najhoršie bolo, že sa rodičia zelenú farbu z jej vlasov snažili všetkým možným odstrániť, ale nešlo to. Až po pár dňoch sa postupne vymyla. Gumičky, ktoré mama kúpila, pochádzajú z istého britského reťazca, no pokojne sa môžu objaviť aj u nás. Hoci si to tentoraz odniesli len vlásky dievčatka, mohlo to dopadnúť aj horšie.

Lowri Jones

Súvisiace články

Najčítanejšie