Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Porodila vzácne dvojčatá, lekár zostal v šoku: Namiesto gratulácie sa ospravedlnil
Zdielať na

Porodila vzácne dvojčatá, lekár zostal v šoku: Namiesto gratulácie sa ospravedlnil

Zdroj: Profimedia

Šanca, že sa narodia takéto dvojičky je jedna k miliónu, lekári však nechápu, že to nezistili už pri vyšetreniach v tehotenstve.

Manželia mali doma už štvorročného syna Lucasa, ktorý sa spolu s nimi nevedel dočkať sestričiek.

Nicola Bailey (32) vedela, že v bruškú nosí dve dievčatká a s celou rodinkou sa na ne neuveriteľne tešili. Samotné tehotenstvo aj všetky vyšetrenia počas tehotenstva dopadli výborne, tak nemali dôvod na obavy.

Keď prišli dvojčatá Harper a Quinn na svet, stalo sa niečo zvláštne. Keď ich pôrodník uvidel, okamžite vedel, že im niečo uniklo. Jedno z dievčatiek malo totiž Downov syndróm. Lekár cítil vinu, že im unikla skutočnosť, ktorá sa bežne odhalí v testoch a na ultrazvuku a mamičke sa namiesto gratulácie ospravedlnil.

Profimedia

Rodičia sa na rozdiel od lekárov vôbec nezľakli a obe dievčatá prijali s nadšením a láskou. Mamička si dokonca myslí, že nebol dôvod na to, aby sa im niekto ospravedlňoval.

„Harper je Harper a Quinn je Quinn, každá je iná, ale nikdy ich nebudeme porovnávať,” vyhlásili rodičia a dodali, že vždy budú milovať všetky svoje deti rovnako.

Zo sestričiek sa nesmierne teší aj ich starší braček a vôbec nerieši, prečo sú také rozdielne. No povedzte, nie sú rozkošní?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie