Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Myslíte si, že kojiť 7-ročné dieťa je normálne? Dôvod tejto matky vás prekvapí
Zdielať na

Myslíte si, že kojiť 7-ročné dieťa je normálne? Dôvod tejto matky vás prekvapí

Zdroj: ISIFA

Je super, ak žena môže svoje dieťa kojiť, no rozhodne to netreba preháňať a každá matka by mala vedieť, kedy prestať. To nie je prípad Austrálčanky, ktorá má trochu zvláštny dôvod, prečo stále kojí svoje deti.

Jednou z najdiskutovanejších tém medzi mamičkami je práve tá o kojení. Väčšina sa zhodne, že ak to ide, žena by svoje dieťa mala kojiť najmenej šesť mesiacov.

Je však veľmi veľa mamičiek, ktoré svoje deti koja aj po dovŕšení dvoch rokov. Oveľa extrémnejším prípadom je Lisa, ktorá má 46 rokov, päť detí a keď si to spočítala, dokopy ich kojila neuveriteľných dvadsať rokov! Dodnes kojí svojich dvoch najmladších synov - starší má pritom už sedem rokov a ten mladší štyri. A dôvod? Obaja chlapci majú istú formu autizmus a kojenie im vraj pomáha upokojiť sa.

 Lisa s mladším synom

facebook

facebook

Reakcie okolia sú vo veľkej miere pozitívne, o to horšie sú komentáre na internete. Lisa tu totiž často uverejňuje fotky ako svoje detí kojí. ​Istá sociálna pracovníčka ju dokonca obvinila, že kojením zneužíva svoje deti. Čo si o tom myslíte?

Austrálčankin starší syn

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie