Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Moderné alebo klasické? Mamičky rozdelila Švidraňovej vychytávka
Zdielať na

Moderné alebo klasické? Mamičky rozdelila Švidraňovej vychytávka

Zdroj: profimedia.sk

Ak ide o starostlivosť o malé bábätká, na trhu máte na výber z množstva vecí, ktorými si uľahčíte prácu. Nie všetko však môže byť pre vašu ratolesť aj vhodné.

Barbora Švidraňová si už nejaký ten týždeň užíva mamičkovské povinnosti. Pred vyše mesiacom sa jej narodil prvý syn Gabriel, ktorému venuje všetku svoju pozornosť.

Rovnako ako iné známe tváre, aj ona na sociálnych sieťach propaguje rôzne značky. Ako čerstvá mamička je to tak aj s bábätkovskými produktmi. Asi najväčší rozruch nedávno spôsobila vanička na kúpanie. Ide totiž o modernejšiu verziu, v ktorej dieťa môže aj sedieť, má opierku pod hlavu aj protišmykové body na dne. Ide o modernú, praktickú vaničku, ktorej obrovské plus je hlavne  to, že v kúpeľni zaberá málo miesta. „Táto vanička je nielen veľmi praktická a ľahko uskladniteľná, ale aj dobre bezpečnostne vybavená,“ priznala herečka.

Instagram

​Kým veľa mamičiek si tento moderný kúsok nevie vynachváliť, nájdu sa také, ktoré ju skritizovali. „Je to bezpečné pre bábätko, ktoré ešte nedrží hlavičku? Ja som v tomto novorodenca vôbec nevedela okúpať,“ znejú rôzne komentáre pod fotkou vaničky. Čo si o nej myslíte vy? Vyskúšali by ste ju?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie