Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Milovala pocit, keď bola tehotná: Po troch deťoch urobila obdivuhodné rozhodnutie
Zdielať na

Milovala pocit, keď bola tehotná: Po troch deťoch urobila obdivuhodné rozhodnutie

Zdroj: Profimedia

Klobúk dole pred tým, čo spravila táto matka! Väčšina z nás si niečo také ani nedokáže predstaviť, však?

Didi Perry (50) už mala tri deti, keď si uvedomila, že vždy milovala tie pocity, ktoré zažívala v tehotenstve. Po svojej štyridsiatke sa rozhodla, že pomôže tým párom, ktoré deti nemôžu mať, alebo keď žena nie je schopná dieťa vynosiť.

Piatim rodinám zmenila život

Didi mala tri zdravé deti a väčšiu rodinu už s manželom neplánovali. Milujúca matka sa však jedného dňa rozhodla, že pomôže iným ženám, ktoré túžia po dieťatku, ale z rôznych dôvodov ho nedokážu vynosiť.

"Milovala som to, ako zdravo som sa cítila, keď som bola tehotná a rovnako úžasný bol pocit, keď sa dieťa hýbalo v mojom bruchu,“ opisuje matka. 

Profimedia

Na začiatku plánovala vynosiť dieťa iba jednej rodine, ale keď uvidela ich neskutočnú radosť, keď im dieťa odovzdala, vedela, že to urobí znovu. Dokopy tak porodila dieťa až piatim párom a v päťdesiatke si povedala, že je najvyšší čas skončiť. 

Profimedia

​Vidieť šťastných a dojatých rodičov bol pre ňu neopakovateľný pocit.

Profimedia

​Mamička tiež dodala, že peniaze neboli ten hlavný dôvod, pre ktorý párom vynosila deti. Dokonca pomohla aj takým, ktorí si dohodnutý poplatok nemohli dovoliť.

Hoci Didi svoju “úlohu” už ukončila, zdá sa, že jej radosť z tehotenstva je nákazlivá. Jej najstaršia dcéra sa totiž rozhodla, že bude pokračovať v jej šľapajách.  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie