Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najlepší rodičia podľa znamenia: Patríte medzi päticu vyvolených?
Zdielať na

Najlepší rodičia podľa znamenia: Patríte medzi päticu vyvolených?

Zdroj: pixabay

Byť dobrým rodičom pre svoje deti je asi pre každého jedna z najťažších životných úloh. Niektorí sú však aj vďaka znameniu, v ktorom sa narodili, na tom o čosi lepšie ako ostatní.

Asi každý rodič chce zo svojho dieťaťa vychovať slušného človeka, ktorý sa vo svete nestratí a za ktorého sa raz nebude musieť hanbiť. Ako však na to?

Možno vám v mnohom poradia knihy, zlepšováky a návody, ako niektoré situácie riešiť. Koniec koncov na výchovu neexistuje žiadny recept ani manuál a každý sa s touto výzvou musí popasovať sám, teda vo dvojici. Možno ste netušili, no niektorí ľudia zvládajú výchovu oveľa ľahšie ako iní. Ide o ľudí narodených v jednom z týchto piatich znamení.

 Kozorožec

Ich plusom je, že vedia stanoviť reálne ciele, kam to so svojimi ratolesťami chcú dopracovať. Sú skvelými manažérmi svojich detí a vyslovene majstri v sebaovládaní. A teda deti vás vedia niekedy vytočiť do nepríčetnosti.

 

pixabay

​Váhy

Rodina je pre nich úplným základom a pri deťoch sa snažia o to, aby sa každému venovali rovnakým dielom a spravodlivo. So svojimi ratolesťami sa snažia tráviť čo najviac času a vychovávajú ich, aby milovali umenie.

Lev

Miluje život a akosi vždy sa mu každučký problém podarí vyriešiť. Deti  tohto znamenia vždy dostanú to, po čom túžia, no zároveň nie sú rozmaznané a vedia si veci vážiť. Lev miluje dobrodružstvo a pre svoje deti má vždy prichystaný nejaký výlet a novú skúsenosť.

 

pixabay

​Rak

Ako partneri pre život sa s nimi vychádza ťažšie, no ako rodičia sú super! Raci majú totiž neuveriteľnú danosť vcítiť sa do pocitov svojich detí, vypočuť si ich, keď majú trápenie a poskytnúť im citovú podporu, keď to najviac potrebujú.

Býk

Stará sa o svoju rodinu, aby v nej všetko fungovalo a aby bol každý spokojný. Na život sa pozerá z praktickej stránky, čo z neho robí rodiča, na ktorého sa deti môžu vždy spoľahnúť.

Súvisiace články

Najčítanejšie