Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Toto ocenia všetky dojčiace ženy: Šikovná mama navrhla geniálnu pomôcku
Zdielať na

Toto ocenia všetky dojčiace ženy: Šikovná mama navrhla geniálnu pomôcku

Zdroj: Facebook

Dvojnásobná mama a vloggerka sa rozhodla pre vlastnú značku oblečenia po tom, ako zistila, že jej v ponuke obchodov chýbajú praktické veci uľahčujúce dojčenie detí.

Lauren Hampshire sa rozhodla začať s návrhmi a realizáciou oblečenia pre dojčiace ženy keď sa jej narodila druhá dcérka. Dojčenie na prechádzke či v nákupnom centre bolo pre ňu stresom, pretože sa necítila pohodlne a nechcela dieťa prikrývať plienkou.

Lauren dlho hľadala pekné a praktické topy, ale zostala veľmi sklamaná. Nechcela nosiť všetko na gombíky, ani chodiť v nepekných širokých halenkách. Rozhodnutie navrhovať vlastné oblečenie bolo v tej chvíli jednoznačné.

Lauren navrhla niekoľko pekných a najmä praktických tričiek v spolupráci so svojou svokrou, ktorá je pôrodná asistentka. Prvé tričko vyrobili svojpomocne doma, aby zistili, či by niečo také mohlo vôbec fungovať. Keď ukázala nápad kamarátkam a známym, boli nadšené, preto sa rozhodla, že ho začne naplno realizovať.

Facebook/The Milky Tee Company - Breastfeeding T-shirts

34-ročná mamička založila spoločnosť Milky Tee, rozbehla webovú stránku a objednávky na dojčiace tričká začali pribúdať. Ich nosenie a používanie je absolútne jednoduché a prirodzené.

Facebook/The Milky Tee Company - Breastfeeding T-shirts

Keď chcete dieťa nadojčiť, jednoducho si rozopnete zips na boku a úplne diskrétne ho nakŕmite bez toho, že by ste museli vyťahovať prsník von a potom ho skrývať za plienku či šatku.

Facebook/The Milky Tee Company - Breastfeeding T-shirts

​Lauren má v pláne v blízkej budúcnosti rozšíriť sortiment vecí, najskôr však chce uspokojiť všetky záujemkyne o tričká, ktoré nestíhajú dorábať. 

Čo poviete na tento nápad? Prijali by ste takéto tričká do svojho šatníka aj vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie