Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nabrala odvahu a ukázala TO! Takéto tehotenské fotografie ste ešte nevideli
Zdielať na

Nabrala odvahu a ukázala TO! Takéto tehotenské fotografie ste ešte nevideli

Zdroj: Christa Couture (Jen Squires)

Asi každá žena si túži zopár spomienok na tehotenstvo uchovať navždy. Táto budúca mamička je však iná ako väčšina ostatných, napriek tomu sa rozhodla, že svoje telo ukáže také, aké naozaj je.

Christa Couture prišla vo svojich 13-tich rokoch kvôli rakovine kostí o nohu. Keď o pár rokov neskôr otehotnela, prepadla ju panika. Netušila, ako s jej postihnutím zvládne tehotenstvo a tiež úlohu matky.

Christa sa snažila nájsť na internete iné ženy, ktoré otehotneli i keď mali nejaké telesné postihnutie, ale žiaľ, nenašla ani jedinú fotografiu. Tesne pred pôrodom sa rozhodla, že si nechá zhotoviť vlastné spomienky na tehotenstvo, aby povzbudila aj iné ženy s postihnutím. Za jej odvahu jej teraz mnohé z nich ďakujú!

Christa Couture (Jen Squires)

​Skúsená fotografka Jen Squires budúcu mamičku povzbudila a skvelým prístupom docielila, že Christa odhodila všetky zábrany a nechala sa viesť jej predstavou.

Vznikla tak prekrásna séria fotografií, na ktorých je vidieť jej umelú nohu a na niektorých záberoch ju Christa dokonca odložila. 

Christa Couture (Jen Squires)

„Je to úžasná fotografka. Zachytila všetko presne tak, ako som chcela. Ukázala, že telesné postihnutie nemusí byť vada, naopak, môže byť súčasťou vašej jedinečnosti," dodala budúca mamička.

Christa Couture (Jen Squires)

​Christa verí, že jej fotografie budú povzbudením pre ostatné ženy, ktoré majú nejaké postihnutie. „Oslavujte krásu svojho tela a príjmite ho také, aké je,“ dodáva na záver.

Budúcej mamičke tlieskame za jej odvahu a prajeme jej aj dieťatku najmä veľa zdravia!

Christa Couture (Jen Squires)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie