Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Belohorcová sa pochválila tancom svojej dcéry: Za TOTO ju ľudia skritizovali
Zdielať na

Belohorcová sa pochválila tancom svojej dcéry: Za TOTO ju ľudia skritizovali

Zdroj: Profimedia

Zuzana si v Miami žije pestrý a spokojný život a ako sama tvrdí, na prvom mieste je jej rodina, ktorú nadovšetko miluje. Prečo sa do nej fanúšikovia pustili?

Sexi Zuzka je dvojnásobnou mamičkou a na svoje deti je veľmi hrdá. Je prirodzené, že aj na sociálnych sieťach sa občas pochváli ich fotografiami či videami, ako to urobila aj naposledy. Ľudí však video jej dcérky Salmy poriadne vytočilo. Ste zvedaví, prečo?

Zuzana zverejnila na Instagrame video svojej 7-ročnej tancujúcej dcérky a pravdepodobne ju ani vo sne nenapadlo, že by ho mohol niekto tak veľmi zhejtovať.

„Čas strávený s mojimi láskami, je ten Naj čas... Vždy sa pobavíme, nasmejeme a navymýšľame blbosti... Ale základ je, že sa nikdy nenudíme a non stop sme v pohybe...“ napísala k videu, pod ktorým sa okrem pozitívnych lajkov nahromadilo aj niekoľko negatívnych komentárov.

https://www.instagram.com/p/BjEC4t5B_eq/?hl=en&taken-by=zuzanabelohorcova

„Je pekné podporovať svoje deti vo všetkom, čo majú radi, ale dala by som ju na kurzy tancovania, aby sa aspoň hýbala do hudby. Toto poskakovanie je pekné pre mamičku, ale ak ju ten tanec tak baví, mala by to rozvinúť,“ napísala jedna z komentujúcich.

„Zlaté dievčatko, ale talent tam určite nie je a kto tvrdí, že áno, je falošný ako hrom. Nemyslím to v zlom, ale talent na tanec dievčatko obišiel z ďaleka,“ pridala sa ďalšia.

Našťastie, napísala aj ďalšia pani, ktorá to konečne vystihla: „Je to dieťa, toto nie je súťaž, iba Instagram. Netreba brať všetko tak smrteľne vážne. Každá mama je citlivá, keď jej chce niekto radiť, ako vychovávať dieťa, zvlášť, keď ju nepoznáme osobne...“ 

Tiež si myslíme, že nie je dôvod nič kritizovať. Je vidieť, že Zuzana svoje deti miluje a ako sama napísala, dobre sa spolu bavili a o to predsa ide! Vedieť si život aj rodičovstvo užívať s radosťou, súhlasíte? 

Súvisiace články

Najčítanejšie