Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Svet šokovali jej strieborné oči: Ako dopadlo výnimočné dievčatko?
Zdielať na

Svet šokovali jej strieborné oči: Ako dopadlo výnimočné dievčatko?

Zdroj: facebook

Pri pohľade na malé dievča vám okamžite udrie do očí práve sfarbenie jej očí, ktoré je všetko, len nie bežné...

Malá Primrose sa narodila v Číne, no jej matka ju opustila po tom, ako ju priviedla na svet. Dôvod?

Dievčatko sa narodilo s vrodeným glaukómom, ktorý jej sfarbil oči do modrostriebornej farby. Navyše mala problémy aj so sluchom a ocitla sa v jednom z mnohých sirotincov, v ktorých sa o deti príkladne nestarali.

facebook

A pre jej oči si ju nikto nechcel adoptovať. Až jedného dňa fotku Primrose uvidela Eryn. Hoci s manželom Chrisom vychovávali v Amerike svoje dve deti, keď uvidela čiernovlasé dievčatko okamžite vedela, že jej musí pomôcť a poskytnúť jej domov. Leteli cez polovicu zemegule a ako priznali, adoptovanie bolo jedno nekonečné peklo. Všetko však dobre dopadlo a Primrose majú už dva roky doma a zahrňujú ju všetkou láskou.

facebook

​„Uvidela som jej fotku a poslala e-mail. Chcela som o nej vedieť viac," spomína si Eryn na moment, kedy Primrose prvýkrát uvidela. Hoci jej výchova nie je ľahká, za nič na svete by ju nevymenili. Dievčatko totiž takmer vôbec nekomunikuje, máva rôzne záchvaty a len ťažko sa dorozumieva s okolitým svetom a novou rodinou. ​„Každý deň jej musíme dávať najavo, že sme rodina a že sa už nikdy nedostane späť, skadiaľ prišla. Zahrňujeme ju nekonečnou láskou a presviedčame, že je naša a nikoho iného,“ dodala v jednom z rozhovorov Eryn. 

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie