Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Srdcervúci odkaz pre syna: Slová tohto milujúceho otca zasiahnu aj vás
Zdielať na

Srdcervúci odkaz pre syna: Slová tohto milujúceho otca zasiahnu aj vás

Zdroj: Facebook/Ady Barkan

Po zistení diagnózy sa život dovtedy zdravého a vitálneho muža zmenil. Viac, ako na seba, však po celý čas myslí na svoju rodinu a milovaného synčeka.

Tento odkaz vás nielen dojme, ale pripomenie vám, aby ste si vážili všetko, čo máte, pretože to vôbec nie je samozrejmosť.

Ady Barkan žil šťastný a pokojný život, až kým sa jedného dňa od lekára nedozvedel, že je vážne chorý. Diagnostikovali mu amyotrofickú laterálnu sklerózu (ALS), čo je vážne ochorenie mozgu a miechy a končí sa smrťou.

Krátko po tom, ako sa Ady o svojej chorobe dozvedel, zmenil sa zákon, ktorý znamenal zhoršenú starostlivosť a podmienky práve pre ľudí s touto diagnózou. Mladý otec odcestoval do Washingtonu a spustil kampaň, ktorou upozornil na tento problém a zo všetkých síl sa rozhodol bojovať.

“Strácam schopnosť rozprávať, preto žiadam ľudí, aby boli mojim hlasom. Takmer nedokážem chodiť, preto žiadam ostatných, aby pochodovali za mňa,” povedal Andy, ktorý si získal podporu tisícov ľudí.

Ady vie, že pomaly zomiera a nikto mu nemôže pomôcť, ale aj z posledných síl sa snaží zmeniť svet k lepšiemu, aby aj jeho syn mohol žiť v lepšej zemi.

Keďže pomaly stráca hlas a nevie, koľko bude ešte žiť, natočil pre milovaného synčeka toto dojímavé video…

Súvisiace články

Najčítanejšie