Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prezývali ho Králičí chlapec: Po rokoch trápenia sa vďaka operácii TAKTO zmenil
Zdielať na

Prezývali ho Králičí chlapec: Po rokoch trápenia sa vďaka operácii TAKTO zmenil

Zdroj: youtube/Newshub

Kvôli svojim zubom si prežil naozaj ťažké detstvo. Výsmech, šikana a takmer žiadni kamaráti. Nakoniec sa obrovského hendikepu zbavil a konečne má radosť zo života!

Evan Hill dostal do vienka extrémne veľké predné zuby, kvôli ktorým ho prezývali „králik.“ Hendikep sťažoval život nielen chlapcovi, ale aj jeho rodičom, ktorí mu chceli veľmi pomôcť, čo sa napokon aj podarilo!

Evan mal nepredstaviteľne ťažký život, spolužiaci a rovesníci ho neustále šikanovali, rodičia boli z celej situácie zúfalí. Za každú cenu mu chceli pomôcť, žiaľ, ani našetrené peniaze im nestačili na sériu zákrokov, ktorú zubný lekár vyrátal.

youtube/Newshub

Už keď rozmýšľali nad tým, že si vezmú pôžičku a založia ich dom, zistili, že celé mestečko, v ktorom žili, sa rozhodlo mladému chlapcovi pomôcť a urobili preňho zbierku. Možno sa rodičia iných detí cítili previnilo, že sa aj ich potomkovia Evanovi posmievali. 

Nákladné operácie dopadli na výbornú a mladého chlapca zmenili na nepoznanie. Konečne si môže užívať život plnými dúškami a nemusí sa pred ostatnými skrývať!

youtube/Newshub

Úžasné, čo dokáže upravený chrup, však?

youtube/Newshub

Súvisiace články

Najčítanejšie