Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šokujúce VIDEO obletelo svet: Z toho, čo urobila masérka bábätku, vám príde zle!
Zdielať na

Šokujúce VIDEO obletelo svet: Z toho, čo urobila masérka bábätku, vám príde zle!

Zdroj: youtube/Svetzari

Hoci ide o profesionálku, asi nikto z nás by jej svoje dieťa nedal do rúk. Ľudia z celého sveta sú z tohto videa zdesení a neveria, že bábätká nie sú ohrozené.

Vo videu môžete sledovať, ako profesionálna masérka Larissa Orynbasarovna z Kazachstanu zvláštnou metódou „lieči“ len niekoľkomesačné bábätko. Priznáme sa, že podobných praktík a postupov sme už videli niekoľko, toto je však poriadne silná káva!

Šokujúce zábery ukazujú, ako 35-ročná masérka prevádza špeciálnu masáž bábätku. Točí s ním, krúži držiac ho za nohy a úplne najhoršie je, keď ho chytí za hlavičku a začne ním točiť do strán. 

Hoci Larissa tvrdí, že touto špeciálnou metódou pomáha deťom už 11 rokov, experti z Británie si myslia, že dieťa je pri tom vystavené obrovskému riziku. Hrozí mu vykĺbenie ešte veľmi krehkých kostí a dokonca aj poškodenie miechy!

„Niektoré z pohybov sú v poriadku, ale mnohé z nich vystavujú dieťa riziku, ktoré by mohlo viesť k fatálnym následkom,“ povedal jeden z lekárov, ktorý zároveň varuje rodičov, aby nič podobné s deťmi neskúšali.

 Pozrite si šokujúce video, ktoré obletelo svet. Zverili by ste tejto žene svoje dieťa?

Súvisiace články

Najčítanejšie