Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Deti Beyoncé musia dodržiavať prísne pravidlá: Menili by ste s nimi?
Zdielať na

Deti Beyoncé musia dodržiavať prísne pravidlá: Menili by ste s nimi?

Zdroj: Instagram

Na konte majú milióny a môžu si kúpiť takmer všetko. Doprajú Beyoncé s manželom tento luxus aj svojim deťom?

Na to, ako vychovávať svoje deti, má každý svoj vlastný názor. Možno ste si mysleli, že vyrastať v rodine svetoznámych hviezd ako Beyoncé a Jay-Z musí byť super. Ako to vyzerá u ich doma?

Instagram

​Svoje o tom vie práve ich staršia dcéra Blue Ivy. Tá síce má takmer všetko, po čom jej srdce zapiští, no na druhej strane musí dodržiavať pravidlá, ktoré si jej rodičia vymysleli. Tie možno znejú super, no veľa slobody si pri nich dcérka asi neužije... Rovnaké zásady zrejme čakajú aj ich dvojčatá.

 

Instagram

​Výchova Blue Ivy podľa Beyoncé

1. Do školy nesmie chodiť klasickým školským autobusom. Miesto toho má vlastného šoféra, ktorý ju odvezie aj privezie zo školy. Samozrejmosťou je aj ochranka.

2. Má kouča na zvýšenie sebavedomia - niekoľkokrát týždenne chodí na špeciálne lekcie alebo terapiu, kde sa učí vyjadriť samú seba a tiež naberať na sebavedomí.

Instagram

​3. Navštevujú súkromné školy a majú zakázané chodiť na tie verejné. Školné takejto elitnej školy stojí ročne desiatky tisíc eur. Rodičia od Blue Ivy vyžadujú, aby sa naučila čo najviac cudzích jazykov. Vraj nemala ešte ani dva roky a už sa učila po francúzsky. 

Instagram

​4. Meno ako značka - speváčka chce čoskoro na trh uviesť kozmetické produkty aj oblečenie s dcériným menom, na ktoré si už dali ochrannú známku.

5. Móda podľa mamy -  Blue Ivy si musí obliekať to, čo jej mama vyberie. Vraj už teraz má rada rovnaké luxusné značky ako ona a začína vyberať outfity svojim mladším súrodencom. Keď sa s rodičmi objaví na červenom koberci, styling jej robí stylista.

6. Jedlo od šéfkuchára - Beyoncé chce, aby sa jej dcéra zdravo stravovala, takže má vlastného kuchára, ktorý jej vždy pripravuje zdravé a čerstvé jedlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie