Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pre TOTO sme každé ráno unavené! VIDEO trojnásobnej matky je hitom
Zdielať na

Pre TOTO sme každé ráno unavené! VIDEO trojnásobnej matky je hitom

Zdroj: Instagram/fitmomma4three

Melanie sa poriadne nevyspala už niekoľko rokov, napriek tomu považuje obdobie s malými deťmi za najkrajšie. Pozrite si jej nočné video, ktoré trhá rekordy sledovanosti na internete.

Melanie Darnell sa rozhodla umiestniť do spálne kameru, aby ukázala iným matkám, že v tom nie sú samé. Tí, čo deti nemajú, možno konečne pochopia, prečo sú matky neustále unavené.

Možno pri zhliadnutí videa budú niektorí rodičia namietať, že by sa matka vyspala lepšie, ak by si deti nebrala k sebe. Tie, ktoré majú doma malých „dojčiacich závislákov,“ vedia, že by sa viac narobili, keby mali dieťa neustále nosiť späť do postieľky.

Matka vďaka videu poukazuje na to, že jej práca (materská dovolenka) jednoducho nepozná výraz „padla!“ Keď deti zaspia, začína sa ďalšia šichta, bez ohľadu na vašu šialenú únavu.

Melanie je populárnou blogerkou a jej Instagram „fitmomma4three,” sledujú tisíce fanúšikov. Po zverejnení tohto videa, ktoré sa stalo okamžite virálne, sa ich počet neustále zvyšuje. Dôvodom je najmä to, že mnohé matky sa v týchto záberoch našli. Väčšina z nich však pri komentároch nezabudla dodať, že napriek neustálej únave, je mať deti ten najkrajší dar.

Pozrite si video, ktoré trhá rekordy sledovanosti.

https://www.instagram.com/p/BhLHkOKhshc/?taken-by=fitmomma4three

Rozkošná rodinka, však?

Instagram/fitmomma4three

Súvisiace články

Najčítanejšie