Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ana rodila v pôrodnici Kate Middleton: O takejto opatere môžu ženy na Slovensku len snívať!
Zdielať na

Ana rodila v pôrodnici Kate Middleton: O takejto opatere môžu ženy na Slovensku len snívať!

Zdroj: Instagram

Kate Middleton včera priviedla na svet svoje tretie dieťa, ktoré pár hodín po pôrode ukázala svetu. Vojvodkyňa vyzerala skvele bez náznaku únavy na rozdiel od väčšiny žien v rovnakej situácii. Ako je to možné?

Kate s Williamom sa tešia z druhého synčeka, ktorý uzrel svetlo sveta v pôrodnici Lindo Wing, časti nemocnice svätej Márie v Londýne. 

Na rovnakom mieste pred necelými dvoma rokmi rodila aj Ana svoju dcérku Miu. Kým väčšina obyčajných rodičiek chce z pôrodnice čo najskôr odísť domov, v Lindo Wing by ste ostali aj dva týždne. Ana ho totiž prirovnala  k pobytu v päťhviezdičkovom hoteli!

Ana so svojou rodinou

Instagram

​Izby sú priestranné a každá má toaletu a sprchu vybavenú tou najlepšou kozmetikou. Samozrejmosťou je aj lôžko pre partnera. Nechýba televízor a wi-fi pripojenie. Ak Ana niečo potrebovala, zazvonila na zvonček a sestrička okamžite prišla. Ak sa chcela vyspať alebo sa ísť prejsť, dieťa mohla odložiť k pestúnke, ktorá sa o neho postarala.

Instagram

​Kate vyzerala po pôrode super

profimedia.sk

Samostatnou kapitolou je strava. ​Ak ste nedávno rodili, zrejme si spomínate na nemocničné jedlá, ktoré sú väčšinou všetko možné len nie chutné. V Lindo Wing dostanete exkluzívne menu, z ktorého si môžete vy aj vaša polovička vybrať. Čerstvý pomarančový džús, niekoľko druhov čaju, šampanské, dezerty, poobedňajší anglický čaj, sendviče, koláče, čerstvé polievky - to všetko je samozrejmosť. Ráno vám dokonca prinesú noviny a časopisy.

Exkluzívna starostlivosť však v Británii aj niečo stojí. Ana za 6-dňový pobyt zaplatila okolo 11 000 eur.

Takto vyzerali jej raňajky

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie