Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V minulosti ju tajil, teraz je na ňu pyšný: Takto dnes vyzerá dcéra Borisa Beckera
Zdielať na

V minulosti ju tajil, teraz je na ňu pyšný: Takto dnes vyzerá dcéra Borisa Beckera

Zdroj: Profimedia

Z „nevinnej“ bokovky vzniklo dieťa, ktoré slávny tenista najskôr popieral. Z rozkošného dievčatka je dnes žiadaná modelka, ktorá otcovi akoby z oka vypadla.

Na prelome rokov 1999 a 2000 sa Boris Becker (50) objavoval na predných stránkach časopisov v úplne inej súvislosti, než ako tenisová hviezda. V londýnskej reštaurácii si totiž užil rýchlovku s dámou, ktorá mu na chvíľku učarovala, ale spomienka v podobe dcéry Anny (18) ich spojila na celý život.

Aférka mu zničila manželstvo

V tej dobe bol Boris Becker ženatý a mal doma tehotnú manželku. Jeho syn Eliah sa totiž narodil o šesť mesiacov skôr ako Anna Ermakova. Jej matka Angela musela nechať svojej dcére urobiť testy DNA, pretože tomu on sám nechcel veriť. Neskôr by už rozhodne nepochyboval, pretože Anna sa začala na neho až neuveriteľne podobať. 

Profimedia

"Nie som pyšný na to, ako sa to stalo, a celá tá historka bola dosť trápna. Mrzí ma, aký vplyv to malo na moju rodinu, ale s Barbarou sme mali krízu a táto epizóda koniec nášho manželstva akurát urýchlila," priznal Becker pre zahraničné médiá.

Profimedia

Takto vyzerá dcéra Borisa Beckera dnes...

https://www.instagram.com/p/BhmQun0H7mI/?hl=en&taken-by=annaermakova1 

Neskutočná podoba

"Dcéru som si zamiloval a som na ňu pyšný," vyhlásil tiež športovec, ktorý už zabudol na to, že ju chcel pôvodne pred svetom utajiť. V roku 2009 si vzal druhú manželku Lilly, s ktorou má osemročného syna Amadea. S prvou manželkou má synov dvoch, Noaha (24) a Eliaha (18).

Z 18-ročnej Anny sa stala úspešná modelka, ktorou sa otec chváli a chodí ju podporovať na módne prehliadky. Už na prvý pohľad je jasné, kto je jej otec, však?

https://www.instagram.com/p/BWc1xqxFGgy/?hl=en&taken-by=annaermakova1

https://www.instagram.com/p/BcPYpkEBc7E/?hl=en&taken-by=borisbeckerofficial

https://www.instagram.com/p/Bgos_jwh_Ka/?hl=en&taken-by=borisbeckerofficial

Súvisiace články

Najčítanejšie