Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Hrozivé zábery, ktoré sa nedajú pochopiť: Otec hodil malú dcérku zo strechy domu
Zdielať na

Hrozivé zábery, ktoré sa nedajú pochopiť: Otec hodil malú dcérku zo strechy domu

Zdroj: Twitter/Nonke Mabizela

Musel sa načisto zblázniť! Inak sa konanie tohto otca nedá vysvetliť. Pozrite sa na dramatické zábery, z ktorých behá mráz po chrbte. Príšerné!

Neuveriteľne ohavný skutok 38-ročného otca sa odohral neďaleko juhoafrického Port Elisabeth. Najskôr sa vyhrážal, že svoju 6-mesačnú dcérku vyhodí zo strechy domu a potom to aj skutočne urobil.

Zbláznil sa?

Šialený muž vzal šesťmesačnú dcérku a vyliezol s ňou na strechu svojho poschodového domu. 

Twitter/Nonke Mabizela

Svojím nepochopiteľným skutkom protestoval proti zbúraniu domov v tejto štvrti. Tie sa postupne zrovnávali so zemou, pretože boli postavené nelegálne, píše britský Daily Mail.

Twitter/Nonke Mabizela

Prítomní policajti sa snažili mužovi dohovoriť, ten bol však ako zmyslov zbavený, dieťaťom točil držiac ho za nohu a nakoniec ho skutočne hodil dole.

Twitter/Nonke Mabizela

Našťastie, policajti boli pripravení na všetko a jeden z nich malé dievčatko chytil do náručia a celý incident dopadol bez zranení. 

Twitter/Nonke Mabizela

Juhoafričan bol obvinený z pokusu o vraždu a dievčatko polícia vrátila jeho matke. Jeho ďalší osud budú sledovať sociálni pracovníci.

“Je absolútne šokujúce, že tento muž chcel obetovať za nelegálne stavby život svojho vlastného dieťaťa. Našťastie, dievčatko je zachránené a otec bude za svoj skutok tvrdo pykať,“ dodal jeden z policajtov.

Súvisiace články

Najčítanejšie