Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Iba zázrakom prežilo! Novorodenca našli vyhodeného v kanáli medzi mravcami
Zdielať na

Iba zázrakom prežilo! Novorodenca našli vyhodeného v kanáli medzi mravcami

Zdroj: Facebook/CornieViljoen

Čo za matku dokáže spraviť niečo tak strašné bezbrannému novonarodenému dieťaťu?

Nahé podchladené bábätko odhodené v kanáli pod odkvapovou rúrou na ťažko viditeľnom mieste delilo od istej smrti možno iba pár minút. Osud mu však doprial druhú šancu na život a v poslednej chvíli ho zachránili.

Celým svetom otriasol príbeh odhodeného novorodenca v mestečku Port Elizabeth v Južnej Afrike.

63-ročná Charmaine Keevy bola na pravidelnej rannej prechádzke so svojím psíkom, ktorý sa zrazu začal správať čudne a štekal smerom k potrubiu. Žena počula slabý zvuk, ale myslela si, že je to len zatúlané mačiatko. Keď však prišla bližšie, bolo jej jasné, že počuje plač bábätka.

Žena okamžite konala a keďže sama nezvládla odtlačiť ťažký poklop, mávala na autá, ktoré v blízkosti premávali. Našťastie jeden z nich zastavil a spolu so ženou ťažký poklop odstránili.

Facebook/CornieViljoen

Dvojica ihneď zavolala záchranku, ktorá nájdené dievčatko okamžite previezla do nemocnice. Lekári potvrdili, že dieťatko bolo zachránené v poslednej chvíli, malo vážne dýchacie problémy, bolo podchladené a stále malo pupočnú šnúru. 

Facebook/CornieViljoen

Dievčatko dostalo meno Grace April a to, že žije je naozajstný zázrak. Pani, ktorá ho našla, prezradila, že zvyčajne chodí na prechádzku inou trasou, no akurát v ten deň sa rozhodla ju zmeniť. 

Veríme, že napriek tejto hroznej skúške ju čaká krásny život. Snáď sa nájde rodina, ktorá sa o ňu s láskou postará!

Facebook/CornieViljoen

Súvisiace články

Najčítanejšie