Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matka zverejnila varovné fotky svojho syna: Pozor, toto sa môže stať aj vám
Zdielať na

Matka zverejnila varovné fotky svojho syna: Pozor, toto sa môže stať aj vám

Zdroj: Facebook/Suzie Fogarty

Bola priamo pri ňom a aj tak sa stalo nešťastie, ktoré spôsobilo bolestivý úraz. Mamička teraz varuje rodičov, aby boli pri svojich deťoch ešte viac ostražití.

Suzie Fogarty (37) sa vybrala so svojim ročným synčekom na obed do reštaurácie. Stačila sekunda nepozornosti a príjemná chvíľka sa zmenila na hotovú katastrofu!

Opatrnosti nikdy nie je dosť

Mamička si objednala jedlo a malého synčeka posadila do vysokej detskej stoličky. Na stole mala položenú šálku s čajom, ktorá bola podľa jej slov dostatočne vzdialená od dieťaťa. Suzie sa zohla do svojej tašky po detskú lyžičku a v tej sekunde sa chlapček vyklonil a dočiahol až na šálku s horúcim čajom, ktorú na seba prekotil.

Chlapec spustil plač a keď sa mamička otočila, všimla si, že je celý mokrý a v tvári má vystrašený a bolestný pohľad. Okamžite ho vzala na toalety a popálené telíčko schladila studenou vodou a potom utekali rovno do nemocnice.

Facebook/Suzie Fogarty

Chlapček utrpel silné popáleniny a to od brady až po bruško. Boľavé miesta mu musia rodičia natierať liečivými masťami a rany sa budú hojiť minimálne jeden rok.

Suzie zverejnila tieto fotografie práve preto, aby si aj iní rodičia uvedomili, že pri malých deťoch opatrnosti nikdy nie je dosť.

Facebook/Suzie Fogarty

Facebook/Suzie Fogarty

Súvisiace články

Najčítanejšie