Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rodičia Lýdie varujú: TOTO takmer zohavilo tvár našej dcérky
Zdielať na

Rodičia Lýdie varujú: TOTO takmer zohavilo tvár našej dcérky

Zdroj: facebook

To, čo zažili matka a otec malej Lýdie, by nechcel zažiť žiadny rodič. Ich blonďaté dievčatko zostalo takmer navždy znetvorené. A to všetko vďaka nevinne vyzerajúcej hračke.

Dcéry rady napodobňujú svoje mamy aj pri líčení. Rovnako to bolo aj v prípade Lýdie, ktorej rodičia kúpili detský set očných tieňov a rúžov, keďže nechceli, aby používala kozmetiku pre dospelých. 

To, čo na začiatku vyzeralo ako nevinná hra sa však za pár hodín zvrtlo. „Už v minulosti sme jej kúpili podobný set a nikdy sa nič nestalo. Tentoraz mejkap obsahoval 6 chemikálii, ktoré mohli vyvolať alergickú reakciu a u Lýdie sa aj prejavila, a to v tej najhoršej forme. Opuchli jej oči, popraskali pery a vyrážky mala po celom tele. Každú pol hodinu sme jej museli na telo dávať zábaly, lebo jej pokožka horela. Celé dni nedokázala jesť, až tak mala svoje pery zúbožené,“ zdôverili sa rodičia dievčatka na facebooku.

facebook

facebook

​Chceli tak varovať iných, aby dbali na to, akú kozmetiku dovolia svojim deťom používať. „Prečítajte si zloženie, hlavne čo sa týka detskej kozmetiky, aby sa to nestalo aj vášmu dieťaťu,“ prosia vystrašení rodičia.

Od nešťastného incidentu uplynulo pár týždňov a zdá sa, že sa Lýdia z toho dostane bez trvalých následkov.

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie