Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zbláznil sa? Celý svet je zdesený z toho, čo otec spravil iba 2-ročnej dcérke!
Zdielať na

Zbláznil sa? Celý svet je zdesený z toho, čo otec spravil iba 2-ročnej dcérke!

Zdroj: Instagram

Tento chlapík je v Malajzii veľkou televíznou hviezdou a ľudia obdivujú jeho náročné športové výkony. Tentoraz to ale poriadne prepískol!

To, čo spravil tento otec svojej dcérke by pravdepodobne nikoho z nás nenapadlo ani vo sne! Šialené!

Ako jej to mohol urobiť?

Redha Rozlan (30) sa preslávil najmä účinkovaním v známej adrenalínovej reality šou a na svojom Instagrame má tisíce fanúšikov, ktorý obdivujú jeho výkony a lásku k športu.

Je pekné, že športom žije aj celá jeho rodina, ale tentoraz zrejme nezvážil, čo je a nie je vhodné pre malé dieťa. V absolútne šialenom videu môžete sledovať ako otec stojí na moste v Kuala Kube Bharu a v náručí drží malú dcérku Mekku Mikaelu (2), s ktorou skočí bungee jumping z výšky 60 metrov! Všimli ste si, že dievčatko nemalo na hlave ani prilbu? Príšerné!

VIDEO:

 https://www.instagram.com/p/BgchbCjFfs0/?taken-by=matredho 

Po ostrej kritike sa mladý otec začal obhajovať tým, že keby to sama nechcela, nikdy by ju tam nevzal. Zároveň upozorňuje rodičov, aby to nikdy neskúšali, kým ich dieťa nebude pripravené. Šialený prípad bude mať pravdepodobne dohru, mnohí si totiž myslia, že otec svojim skutkom vážne ohrozil zdravie a život dieťaťa! Čo si o tom myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie