Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dojčenie na verejnosti nie je tabu: Slovenská herečka ukázala, ako to robí
Zdielať na

Dojčenie na verejnosti nie je tabu: Slovenská herečka ukázala, ako to robí

Zdroj: Instagram

Skĺbiť materstvo a prácu nie je vôbec jednoduchá vec. Ak navyše svoje dieťa dojčíte, ocitnete sa v situáciách, kedy musíte byť naozaj kreatívna.

Je super, ak matka dokáže svoje dieťa dojčiť. Už menej super je, že hoci by malo byť kojenie na verejnosti niečo úplne prirodzené, mnohé ženy to tak necítia.

Preto ak pracujú, ak nechcú stále sedieť doma alebo sa kvôli dojčeniu hnať domov, neostáva im nič iné, ako byť vynaliezavé. V tom lepšom prípade si nájsť tichý kútik, kde vás nikto nebude vyrušovať a svoje dieťa nakojiť. Sú aj situácie, kedy to jednoducho nejde. Tu je jediným pomocníkom rafinované oblečenie, ktoré vás ako tak zakryje, takže svoje dieťa nemusíte skrývať pod nejakou šatkou ako zločinca. Svoje o tom vie aj Vlastina Kounická Svátková, ktorú uvidíte v novom jojkárskom seriáli Hotel.

Instagram

​Vlastina, po vzore zahraničných hviezd, na Instagrame ukázala fotku ako kojí svojho tretieho syna s komentárom: „Je to kumšt vymyslieť outfit na kojenie.“ Stačila jediná fotka a ostatné mamičky s ňou len súhlasia. Aj takto sa dá robiť osveta, čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie