Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tvrdili, že je v poriadku, ale ona cítila niečo iné: Po pôrode sa jej obavy potvrdili
Zdielať na

Tvrdili, že je v poriadku, ale ona cítila niečo iné: Po pôrode sa jej obavy potvrdili

Zdroj: Birth Unscripted

Početná rodinka očakávala už piate dieťatko a matka od začiatku vedela, že bude iné. Nie nadarmo sa hovorí, že inštinkt matky je najsilnejší, potvrdilo sa to aj teraz.

Amber Rojas a jej manžel Fermando mali doma už dve dievčatá a dvoch chlapcov, preto sa rozhodli, že pohlavie piateho dieťatka nechcú vedieť vopred. Mamička od začiatku tehotenstva tvrdila, že má zvláštny pocit a hoci nemala žiadne komplikácie, tušila, že tentoraz nebude všetko v poriadku.

Vyšetrenia dopadli výborne

Mamička sa s obavami zverila aj lekárovi pri kontrole, avšak žiaden z testov či ultrazvukov nenaznačoval, že by malo mať dieťatko nejaký problém. Ešte pred pôrodom sa matka rozhodla, že porodí dieťa doma a naplánovala si pôrod do vody. Prítomná bola aj fotografka, ktorá tento vzácny okamih zvečnila.

Birth Unscripted

Inštinkt ju nesklamal

Ihneď ako dieťatko porodila a vzala ho do náručia, vedela, že jej pocity boli opodstatnené. Pozrela na jej tváričku a vedela, že ich dcérka má Downov syndróm.

Birth Unscripted

Lekári ani v tej chvíli nič nepovedali a dieťatku urobili niekoľko testov. Neskôr rodičom potvrdili nielen Downov syndróm, ale aj problémy so srdiečkom, ktoré sú u takýchto detičiek veľmi časté.

Najväčší poklad

Amber tvrdí, že diagnóza ich dcérky nikoho nezaskočila a rodinu to ešte viac posilnilo.

“Deti ju milujú a starajú sa o ňu s nesmiernou láskou. Je to naše dieťa tak, ako všetky ostatné. Na konci dňa sme stále všetci rodina. Pre nás je dokonalá! Nevidíme jej diagnózu,  ani jej „štítok,“ vidíme iba našu Amadeus Reign Rojas," dodala milujúca mama. 

Birth Unscripted

​Malá Ami má už za sebou náročnú operáciu srdca a všetci veria, že sa jej stav bude len zlepšovať. Rodičia sa snažia zisťovať o o Downovom syndróme čo najviac, aby pre svoju dcérku urobili všetko, čo je v ich silách.

Malej bojovníčke aj celej rodinke držíme palce!

Birth Unscripted

https://www.instagram.com/p/Bf9_ir4HkSW/?taken-by=justwhenyouthinkshesdown

Súvisiace články

Najčítanejšie