Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Manželia zažili šok: S týmto počas tehotenstva nepočítali!
Zdielať na

Manželia zažili šok: S týmto počas tehotenstva nepočítali!

Zdroj: facebook

Sympatická dvojica spolu vychováva troch krásnych chlapcov. Keď Courtney opäť otehotnela, netušila, s čím sa bude musieť vysporiadať.

Eric a Courtney si ešte donedávna žili spokojný život. Aj po viac ako desiatich spoločných rokoch sa stále milujú a vychovávajú troch krásnych synov.

Courtney ešte túžila po jednom dieťati. Žiaľ, nedarilo sa jej opäť otehotnieť. Preto sa s manželom rozhodli, že vyskúša umelé oplodnenie. Po krátkom čase jej lekári oznámili vytúženú novinku – opäť sa stane mamičkou, a to hneď viacnásobnou! Mladá žena totiž čakala šestorčatá. Pre dvojicu to bol šok, ktorý museli spracovať, keďže už tri deti mali. Navyše toto tehotenstvo nieslo aj so sebou isté riziká...

 

Ashley Sargent Photography

Ashley Sargent Photography

​Našťastie všetko dobre dopadlo a Courtney začiatkom decembra priviedla na svet tri dievčatá a troch chlapcov. Teraz ich konečne ukázala celému svetu a to prostredníctvom rozkošných fotografii. „Náš život sa od základov zmenil. Sme neskutočne šťastní, že môžeme zažať žiť život s týmito malými zázrakmi zhora,“ vyjadrili sa v médiách.

 

Ashley Sargent Photography

​​Dokonca ich život so šestorčatmi bude nakrúcať aj istá americká televízna stanica.

Súvisiace články

Najčítanejšie