Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neznáša šaty a ružovú farbu: Štýlové dievčatko napísalo známej módnej značke
Zdielať na

Neznáša šaty a ružovú farbu: Štýlové dievčatko napísalo známej módnej značke

Zdroj: Jess Brichto

Má len sedem rokov, ale presne vie, čo sa jej páči a čo nie. Malá módna maniačka má svojský štýl a typicky dievčenské oblečenie a doplnky v jej šatníku nenájdete.

Okrem toho že je Eliza Brichto (7) milovníčkou módy, nechýba jej odvaha a guráž. Jedného dňa sa rozhodla napísať svojej obľúbenej módnej značke list a ponúkla sa, že by pre nich chcela pracovať.

Kým jej rovesníčky milujú šaty a sukničky Hello Kitty, jej šatník je v zemitých farbách a prevládajú v ňom nohavice, mikiny a frajerské čiapky. To všetko si vyberá v svojej obľúbenej Zare, samozrejme v chlapčenskom oddelení.

Práve svojej top značke sa rozhodla napísať list, v ktorom stálo: 

"Drahá Zara, volám sa Eliza a mám sedem rokov, píšem vám, pretože by som chcela robiť modelku pre vašu chlapčenskú kolekciu..." napísala odvážna dáma a pripojila aj niekoľko fotografií v chlapčenských kúskoch na ukážku.

Jess Brichto

​Mnoho ľudí malej Elize fandí a píšu jej mame povzbudzujúce správy. Nie je totiž jediná, ktorej sa nepáčia „vyčačkané“ dievčenské veci. „Súhlasím s tým, aby obchody ponúkali viac unisex kúskov aj pre deti, vyzerá to skvelo!“ napísala jedna z nich.

A čo na to mama malej Elizy? 

„Som hrdá na svoju dcéru. Má vlastný názor a nebojí sa byť sama sebou. Naposledy mala na sebe šaty v troch rokoch, keď bola družičkou na svadbe a už vtedy vyhlásila, že si na seba šaty viac neoblečie,” dodáva.  

Máme také tušenie, že o tejto malej módnej rebelke budeme ešte počuť! Ako sa vám páči?

Jess Brichto

Jess Brichto

Jess Brichto

Súvisiace články

Najčítanejšie