Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mladá žena vysadila antikoncepciu na dva dni a TOTO je výsledok: Neuveriteľné!
Zdielať na

Mladá žena vysadila antikoncepciu na dva dni a TOTO je výsledok: Neuveriteľné!

Zdroj: Facebook/Nicola Stead

Po desiatich rokoch sa rozhodla vymeniť tabletky za vnútromaternicové teliesko, nakoniec ho už nebolo treba. Ani vo sne by ich nenapadlo, čo ich čaká!

Nicola Stead (30) a jej priateľ Chris (29) plánovali spoločnú budúcnosť a šetrili si peniaze na ich prvý dom. Deti zatiaľ neplánovali, no osud im pripravil obrovské prekvapenie, ktoré museli zo začiatku predýchať.

Nicola nebrala antikoncepciu iba dva dni, pretože čakala na zavedenie vnútromaternicového telieska, no aj táto malá pauza stačila na to, aby otehotnela. Nebolo by to také zvláštne, keby sa od doktorky nedozvedeli ďalšiu prekvapivú správu – v brušku bijú až tri srdiečka!

Počať trojčatá prirodzeným spôsobom nie je vôbec bežné a ak sa to stane po 10-tich rokoch užívania antikoncepcie, je to naozajstná rarita. Dvojica priznala, že tejto správe najskôr nemohli uveriť.

„Boli sme vydesení, nervózni, ale aj nadšení,“ dodali mladí rodičia.

Facebook/Nicola Stead

Joshua, Oliver a Mila museli prvé dva týždne zostať v nemocnici, ale potom si ich novopečení rodičia mohli odviezť domov.

Facebook/Nicola Stead

"Vymenili sme malé auto za 7-miestne, neustále meníme plienky, pripravujeme mlieko a perieme, ale teraz, keď ich máme, už si nevieme predstaviť život bez nich,“ dodala Nicola.

Facebook/Nicola Stead

“Neplánovali sme ich, ale sme veľmi šťastní, že sme ich máme. Je to najväčšie a najkrajšie prekvapenie nášho života,” zhodli sa rodičia. Želáme im krásny spoločný život!

Facebook/Nicola Stead

Súvisiace články

Najčítanejšie