Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Srdcervúce FOTO: Vedeli, že jedno z dvojčiat zomrie, aj tak si ho vzali domov
Zdielať na

Srdcervúce FOTO: Vedeli, že jedno z dvojčiat zomrie, aj tak si ho vzali domov

Zdroj: Lindsey Brown Photography

Dievčatko sa jedného dňa dozvie o strážnom anjelovi, o láske a zvláštnom pute, ktoré ich zväzuje. Vďaka fotografiám budú spomienky na bračeka navždy živé.

„Vďaka týmto fotkám si budeme pamätať nášho sladkého chlapčeka s veľkými očkami,“ hovorí jeho mamička.

Keď si rodičia Lyndsay a Matthew Brentlinger odviezli z pôrodnice domov svoje novonarodené dvojčatá, vedeli, že malý William s nimi nebude dlho. Aj keď vyzeral, že je zdravý, mal vážnu srdcovú vadu, ktorú mu lekári diagnostikovali ešte pred narodením. Obávali sa, že sa narodí mŕtvy. William však zomrel až 11 dní po narodení. Doma, v náruči rodičov a so svojou sestrou Reagan.

Lindsey Brown Photography

Rodičia malého Williama si zaslúžia obdiv. Napriek tomu, že vedeli, že ich malý synček nemá veľa času, vzali si ho spoločne s jeho sestrou domov, aby sa s ním mohli rozlúčiť. Prežili spolu jedenásť dní. Tento čas sa rozhodli zdokumentovať, aby mali na svojho chlapčeka spomienku, keď tu s nimi nebude. A tiež chceli, aby aj sestrička Reagan vedela, že sa narodila ako dvojča.

Lindsey Brown Photography

"Bol to jeden z najhorších dní môjho života, keď sme sa počas môjho tehotenstva dozvedeli, že nášho chlapčeka stratíme. Ale vďaka tomu, že nám to povedali takto skoro, mohli sme sa na to pripraviť," povedala pre Today.com Lyndsay Brentlinger. V tejto ťažkej chvíli im veľmi pomohla ich viera. "Sme s manželom veriaci a práve viera v Boha a modlitby nám veľmi pomáhali, cítili sme jeho lásku a podporu," dodáva. Aj pomoc zo strany rodiny a priateľov bola veľmi dôležitá.

Lindsey Brown Photography

Rodičia prijali ponuku fotografky Lindsey Brown, ktorá ochotne prišla k rodine domov, aby im zhotovila fotografie. Tá prezradila, že po celú dobu fotenia sa William správal ako úplne zdravý chlapček. "Bol veľmi bdelý, rozhliadal sa okolo a všetko ho zaujímalo. Jeho sestrička väčšinu času prespala. Fotiť chlapčeka, o ktorom viete, že za pár dní tu už nemusí byť, bolo veľmi zvláštne," hovorí. Podľa nej však rodina urobila správnu vec. "Jedného dňa tie fotky ukážu Reagan, čo je úžasné, " dodala.

Lindsey Brown Photography

Rodina spomína na jedenásť dní strávených s dvojčatami s láskou. "Dni, kedy sme mali obe deti, boli úžasné. Snažili sme sa užívať si spoločný čas a vytvárať si spomienky," rozpráva Lyndsay Brentlinger. "Sme radi, že sme dostali od Boha aspoň nejaký čas spoznať nášho syna," dodáva.

Lindsey Brown Photography

Súvisiace články

Najčítanejšie