Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kritizovali ich, keď sa rozhodli mať dieťa: TOTO zaskočilo aj skúsených lekárov
Zdielať na

Kritizovali ich, keď sa rozhodli mať dieťa: TOTO zaskočilo aj skúsených lekárov

Zdroj: Facebook/Our Different REALity

Obaja trpia vzácnym hendikepom, no napriek tomu ich láska a túžba po dieťati bola silnejšia, ako choroba. Mnohí ich za toto rozhodnutie odsudzovali a ani lekári neverili, že by to mohlo dopadnúť dobre.

Sheree Psaila (23) trpí od narodenia ťažkou diagnózou – svalovou artrofiou, čo znamená že jej svalstvo je stuhnuté a nepohyblivé a nemá silu zvládať náročnejšie úkony sama. Napriek tejto chorobe sa snažila o samostatný a plnohodnotný život, dokonca si našla životnú lásku.

Naozajstný zázrak!

Sheree sa zamilovala do Chrisa, ktorý tiež nie je zdravý a trpí genetickou chorobou, ktorá mu poškodila chrbticu. Ich láska bola od začiatku veľmi silná, pomáhali si vzájomne, ako sa dalo a keď sa vzali, začali prirodzene túžiť po deťoch. Ich okolie ich od tejto myšlienky odhováralo, rovnako lekári to nepovažovali za dobrý nápad. Nedávali šancu ani tomu, že by Sheree bola schopná dieťa vynosiť a už vôbec neverili, že by bolo možné, aby tieto vážne diagnózy nezdedilo…

Facebook/Our Different REALity

Prvý pokus sa žiaľ nepodaril a tehotenstvo skončilo potratom, no manželia sa nevzdali a Sheree opäť otehotnela. Tentoraz všetko prebiehalo v poriadku a mladému páru sa narodil synček.

Aj samotní lekári zostali v šoku, keď sa zistilo, že malý Hayden nezdedil žiadne z ochorení a narodil sa absolútne zdravý!

Facebook/Our Different REALity

Facebook/Our Different REALity

Hoci rodičia potrebujú pri výchove synčeka pravidelnú pomoc rodiny a známych, snažia sa zo všetkých síl, aby mu nič nechýbalo. Mnohí zmenili názor, keď vidia šťastného a veselého chlapčeka, ktorý sa určite v dospelosti o svojich milujúcich rodičov postará.

Facebook/Our Different REALity

Súvisiace články

Najčítanejšie