Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako dnes vyzerá bývalá detská MISS? Jej jediným snom bolo hrať sa s deťmi
Zdielať na

Ako dnes vyzerá bývalá detská MISS? Jej jediným snom bolo hrať sa s deťmi

Zdroj: pinterest.com

„Neničte detstvo svojim deťom tak, ako to spravila moja matka!“ odkazuje rodičom jedna z najväčších detských hviezdičiek, ktorá tej svojej nedokáže odpustiť ani po rokoch.

Dnes už 28-ročná Brooke Breedwell nikdy nezažila naozajstné detstvo, ako jej rovesníci. Matka ju na prvú súťaž krásy prihlásila už ako 6-mesačnú a odvtedy sa začal šialený kolotoč.

Ako cvičená opica

Sympatická Američanka má na svoju matku ťažké srdce a tvrdí, že jej nikdy neodpustí to, že jej zničila celé detstvo. Namiesto toho, aby sa hrala s bábikami a šantila na ihriskách, trávila čas s modelingovým trénerom, učiteľom spevu, skúšala si nacukrované šaty, mejkap a dokonca musela pravidelne chodiť do solária.

pinterest.com

ako 5-ročná mala dokopy 75 ocenení z rôznych súťaží krásy a jej chorobne ambiciózna matka ju nútila zúčastňovať sa ďalších a ďalších. 

pinterest.com

Odkaz pre rodičov

Keďže podobné detské súťaže sú najmä v Amerike aj dnes mimoriadne obľúbené, Brooke vyzýva rodičov, najmä matky, aby si neplnili svoje sny na vlastných deťoch a dopriali im úplne obyčajné a krásne detstvo, aké ona nikdy nepoznala. 

„Musíte si uvedomiť, ako svojim deťom veľmi ubližujete, nie je normálne, aby v takom mladom veku žili život dospelých,“ dodáva Brooke, ktorej tieto súťaže priniesli iba smútok, stres, nevraživosť a chorobnú túžbu po dokonalosti. 

Takto vyzerá Brooke dnes...

Twitter/Brooke Breedwell

 

Pinterest/youtube

Súvisiace články

Najčítanejšie