Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Victoria Beckham rozzúrila rodičov: TOTO od štvornásobnej matky nečakali!
Zdielať na

Victoria Beckham rozzúrila rodičov: TOTO od štvornásobnej matky nečakali!

Zdroj: Facebook/Victoria Beckham

Bývalá spajska už roky podniká v módnom priemysle, no predovšetkým je matkou štyroch detí. Práve preto sa na ňu spustila vlna kritiky!

Najmä rodičia mladých dievčat sú z činu Victorie Beckham (43) pobúrení. “Naozaj chce takýmto spôsobom vplývať na dospievajúcu mládež?” rozhorčujú sa. Čo si o tom myslíte vy?

Za všetko môže táto modelka!

Vicky B. spustila najnovšiu módnu kampaň "VB Eyewear" na nadchádzajúcu módnu sezónu, ktorá sa upriamuje najmä na trendy okuliare. Viac ako tie, však mnohým udrela do očí iná vec, a to výber modelky.

Victoria oslovila extrémne vychudnutú modelku Giedre Dukauskaite (29), ktorá vyzerá absolútne nezdravo. Paradoxom je, že práve Victoria v minulosti dbala na to, aby jej módu propagovali iba modelky s prirodzenými a nie príliš vychudnutými postavami.

Instagram/victoria beckham

Pod zverejnenou fotografiou sa množia komentáre rozhorčených rodičov, ktorí nechápu, prečo si štvornásobná mama vybrala ako hlavnú modelku práve túto ženu.

“Presne kvôli týmto modelkám si moja dcéra myslí, že by mala menej jesť!” rozčuľuje sa jedna z mamičiek.

“Čakala by som, že práve vy budete podporovať pozitívny obraz pre mladé dievčatá, som sklamaná a znechutená,” napísala ďalšia.  

“Keď vaše šaty stoja celý majland, nemohli by ste svojej modelke kúpiť aspoň sendvič?” zaklincoval ďalší.

Aký je váš názor?

https://www.instagram.com/p/BccXheYlE5t/?hl=en&taken-by=victoriabeckham

Súvisiace články

Najčítanejšie